Wallpapers: Seria 5 Touring F11 alaturi de Seria 5 Sedan F10

BMW-5er-Touring-F11-Wallpaper-143

A sosit momentul mult asteptat de multi dintre noi: acum putem pune alaturi noul BMW Seria 5 Touring F11 si Seria 5 Sedan F10. De cand a fost lansat in acest weekend, noul cinciar break a intrat in atentia multor fani BMW. Unii chiar au declarat modelul break mai frumos decat limuzina.

F11 Touring vine sa completeze familia Seria 5, inafara de M5, si impreuna cu limuzina F10 si cinciarul GT F07, acopera o gama larga a nevoilor venite din partea clientilor BMW. Probabil ca multi dintre voi v-ati intrebat de ce a existat nevoia unui model break de vreme ce tocmai a fost lansat pe piata Seria 5 GT.

Pentru a raspunde acestei intrebari, trebuie sa ne reamintim definitia unui vehicul Gran Turismo: automobil de lux si mare performanta, destinat calatoriilor pe distante lungi. Accentul se pune aici pe „lux si mare performanta”: cinciarul GT a fost construit pentru o piata de nisa, un segment nou orientat spre spatiu si lux interior, dar fara a neglija performanta.

De cealalta parte, Seria 5 Touring ramane o masina de familie, un automobil spatios, perfect pentru calatorii lungi si pentru familii mari. Iar fotografiile de mai jos infatiseaza asta foarte bine.

Seria 5 Touring vs. Seria 5 Sedan?

Ei bine, pana la urma totul se reduce la preferintele personale. Modelele BMW break se vand foarte bine pe continentul nostru, si combinand acest lucru cu un nou design si un interior spatios, performante sporite si consum redus de carburant, putem intelege de ce unii clienti BMW tind sa prefere modelul Touring.

BMW Motorrad

Comentarii

©2021 BMW BLOG ROMANIA.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

BMW BLOG ROMANIA aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account