InsideLine a testat noul BMW 650i cabrio

Publicatia americana InsideLine ne aduce inca o analiza a noului BMW Seria 6 cabrio 2012. V-am prezentat deja limbajul de design si detaliile tehnice, prin urmare va oferim acum un fragment din drive-testul realizat de ei, care se axeaza pe impresiile la volanul masinii.

Pentru a afla mai multe despre BMW Seria 6 cabrio 2012 puteti citi sectiunea dedicata pe site-ul nostru.

„Comportamentul pe sosea al lui BMW 650i Cabrio 2012 este determinat de sistemul BMW DynamicDrive, ce modifica setarile arcurilor, amortizoarelor, barelor antiroll, acceleratiei, punctelor de schimb din cutia de viteze, a greutatii directiei asistate si, pe masina noastra de test, a sistemului optional RearSteer. Totul se regleaza dintr-un buton pe panoul de bord si se poate alege intre modurile Confort, Normal, Sport si Sport Plus — ultimul intarziind interventia sistemelor de stabilitate si tractiune.

Se manevreaza bine pentru o masina asa mare
Modul Normal ni s-a parut cel mai potrivit in majoritatea cazurilor, desi nu e nicio indoiala ca modul Sport transforma noul BMW intr-un executant perfect. Noua caroserie, care preia mult de la noul Seria 5, straluceste, si ofera un raspuns surprinzator. Si chiar cu motorul cel mare in fata, echilibrul face masina sa fie activa si sa raspunda la orice miscare a rotii. Si toate astea intr-o decapotabila care cantareste aproape doua tone.

BMW 650i Cabrio 2012 este surprinzator de rapida pe serpentine. Stabilitatea pe puntea fata si spatele incredibil de sigur va permit sa va lansati in viraje stranse la viteze la care in unele modele concurente ati elibera pedala de acceleratie.

Pentru o masina asa de mare, agilitatea de ansamblu este foarte impresionanta. Greutatea pare sa nu aiba replica la gama vasta de sisteme dinamice BMW. Desi in modul Sport arcurile si amortizoarele devin mai tari, BMW 650i 2012 nu este prea dur sau neiertator.”

Cititi analiza completa pe site-ul InsideLine

Fiti la curent cu cele mai noi stiri din lumea BMW si de pe telefonul mobil, accesand m.bmwblog.ro

BMW Motorrad

Comentarii

©2023 BMW BLOG ROMANIA.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

BMW BLOG ROMANIA aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account