BMW E38 Stanceworks – Pariază pe negru

Jeremy Whittle este pasionat de negru. Norocul lui că are un BMW Seria 7 E38 pentru că altă culoare nu-i venea atât de bine.

Băieții ăștia de la Stanceworks nu o duc rău cu banii, dar se pare că nici nu aruncă cu ei. De fapt, marea lor pasiune este să găsească mașini peste care timpul a lăsat o amprentă plăcută și să le readucă la viață – de data asta cu ceva mai mult fler și atitudine de stradă. Având în vedere că BMW-urile din anii 80-90 au niște prețuri foarte accesibile, pare a fi un mod foarte plăcut de a-ți petrece timpul și cheltui banii.

stanceworks-jeremy-whittle-740-bagged

Propietarul acestui BMW740i E38, pe nume Jeremy, ales să îmbrace acest Seria7 diplomat într-un costum de gală, apoi l-a încălțat cu niște ghete sport, după ce a trântit-o, cum zic ei, cu ajutorul unor suspensii Air Lift V2. A ales s-o pătreze simplă la exterior, cu o buză Alpina, a vopsea negru gloss și geamuri fumurii. Simplu, curat și bine lucrat.

stanceworks-bagged-bmw-e38-740il

La interior  a schimbat tapiseria cu una mai nouă, volanul cu unul de E46 învelit în piele Alcantara și luminile halogen cu unele LED. Sistemul audio a fost și el schimbat cu unul Bavsound cu 10 subwoofere, controlat cu ajutorul unui dispozitiv Soundplicity Control III prin care Jeremy își poate conecta telefonul prin Bluetooth și asculta muzică folosind comenzile de pe volan.

stanceworks-bmw-e38-sport-steering-wheel

Mai târziu a decis să-i înlocuiască jantele negre cu unele HRE Classic Line pe care le puteți vedea în clipul de mai jos. Mai mult ca sigur, le va schimba și pe acestea la un moment dat. Au ei boala asta.

Sursa – Stanceworks

BMW Motorrad

Comentarii

©2024 BMW BLOG ROMANIA.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

BMW BLOG ROMANIA aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account