BMW M7? Nu cred. Cel mai probabil BMW 760Li

Worldcarfans via Motortips ne dezvaluie ca au vazut un BMW M7 la 100 km de Munchen. Desi informatia se inscrie foarte bine in profilul de “stire de ultima ora”, trebuie sa fiu putin reticient si sa fac o analiza in detaliu.

A fost un zvon in trecut ca un BMW M7 s-ar putea sa intre in productie, dar acel zvon a ramas la nivel de zvon si nimic din ce-a urmat nu a aratat ca un M7 va fi disponibil pe piata…cel putin nu in curand. Ca sa urmez ceea ce stiu despre BMW si ce am invatat in timp despre strategia lor, eu cred ca este vorba despre un BMW 760Li.

2-new-bmw-m7

Modelul de varf al septarului va fi disponibil pe piata in Septembrie anul acesta, lucru confirmat de mai multe ori. Dupa cum am spus si noi in octombrie BMW 760Li va avea un motor biturbo V12 si se va diferentia de restul modelelor din seria 7 printr-un look agresiv si un esapament dublu.
Corespunde masina din fotografiile de mai jos acestui profil? Cu siguranta corespunde.Pot sa ma insel? Se prea poate, dar de data asta as paria ca am dreptate.
Ce parere aveti voi?

3-new-bmw-m7

1-new-bmw-m7

BMW Motorrad

Comentarii

©2020 BMW BLOG ROMANIA.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

BMW BLOG ROMANIA aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account