Manhart MH7 – Furious 7

Unii spun că BMW Seria 7 ar trebui lăsat neatins de mâinile profanatoare ale tunerilor deoarece are suficiente combinaţii de pachete exterioare, jante şi culori pentru a-ţi configura unul după pofta inimii. Şi ce dacă…

Dacă BMW sunt încă indecişi în legătură cu puterea pe care ar trebui s-o ascundă un BMW Seria 7 în spatele unei caroserii luxoase şi decente, cei de la Manhart nu au stat prea mult pe gânduri când s-au gândit la proiectul MH 7 700. Câtă vreme lumea tot întreabă de BMW M7, iar cei de la Alpina nu sunt consideraţi nişte tuneri în adevăratul sens al cuvântului, un Seria 7 cu nişte ţoale de stradă şi o supradoză de putere acumulată la şcoala vieţii va fi mereu atractiv pentru anumiţi clienţi.

1934_5630be7526c

Alpina tocmai au prezentat un teaser video cu un B7 în care vedem un altfel de Seria 7, cu un apetit mai mare pentru circuit şi pentru derapaje controlate, dar bănuiala noastră este că Manhart MH7 700 nu va fi genul de ăla de BMW care va tăia curbele pe vibratoare, ci genul ăla de BMW care, deşi va avea 700 CP sub capotă, va merge cu 40 la oră. Senzaţie majoră…Că veni vorba de putere, cei de la Manhart nu au comunicat încă datele tehnice, dar dacă ne uităm la pachetul de putere pentru motorul V8 de 4,4 litri montat pe actualul BMW X5, putem observa o creştere semnificativă, de la 450 CP şi 650 Nm la 700 CP şi 900 Nm. Probabil că vom găsit acelaşi kit de putere şi pe MH7, iar cifra din coadă cu siguranţă ne aruncă nişte indicii. Un 750i accelerează de la 0 la 100 km/h în 4,7 secunde, dar cu binevenita putere Manhart probabil că cifrele vor coborâ mai aproape de patru secunde, iar viteza maximă va creşte cu ajutorul unui delimitator.

Manhart BMW 7

Pentru exterior Manhart oferă, în primul rând, un set de jante milităreşti, pe 21 de inch, nişte etriere galbene şi o serie de accesorii care se îmbină cu pachetul M – spliter pentru bara faţă, un difuzor de aer pentru bara spate şi un eleron micuţ, din fibră de carbon. Logo-urile au fost şi ele schimbate cu unele Manhart, iar vopseaua a primit nişte „dunguliţe sport”. Nu au umblat foarte mult la el, dar au umblat mai mult decât au făcut-o alţii.

Sursa – Manhart Racing

BMW Motorrad

Comentarii

©2023 BMW BLOG ROMANIA.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

BMW BLOG ROMANIA aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account