BMW Seria 7 – Eleganță senzorială

BMW Seria 7

Noțiunea de „lux” este diferită pentru fiecare dintre noi. O ședință relaxantă la spa, un loc la first-class către o destinație exotică, sesiuni de shopping în marile concept store-uri din lume, rezervări la hoteluri exclusiviste, o cafea scumpă la o cafenea din Milano – toate acestea pot reprezenta la nivel conceptual termenul „lux”. În plus, fiecare dintre aceste experiențe sunt „șlefuite” și adaptate îndelung astfel încât să ofere acea senzație unică de bunăstare. Însă, ideea de bunăstare nu se limitează doar la frumusețe, îngrijire personală, haine de designer sau vacanțe în Thailanda, ci merge mult mai departe decât atât. Și exact acest lucru a fost esențial în dezvoltarea noului BMW Seria 7.

BMW Seria 7

Într-o lume în care timpul zboară, toată lumea se grăbește și are de respectat deadline-uri, iar tehnologia parcă nu are răbdare, mașinile nu mai sunt doar niște obiecte menite să te ducă din punctul A până în punctul B. Ele au devenit un spațiu sacru, care oferă liniște, confort și care uneori funcționează ca un buton de pauză pentru toată nebunia din jur. Astfel, în cazul noului BMW Seria 7, confortul se îmbină cu funcționalitatea, rezultând o soluție perfectă pentru multe dintre problemele celor care pun bunăstarea pe primul loc. Încă din momentul deschiderii ușilor, Seria 7 își întâmpină pasagerii cum știe mai bine, cu un „covor” luminos și un spațiu mai mult decât generos la interior, finisat uber premium. Chiar dacă ești la volan sau pe locul „Executive Lounge” din spate, noul BMW Seria 7 este parcă din altă lume. Plafonul panoramic din sticlă și luminile ambientale de pe montanții B creează un sentiment plăcut de spațiu, în timp ce grafica LED-urilor îți dau senzația unui cadru liniștitor desprins parcă din Avatar. Funcțiile de masaj integrate în scaune au acum un program nou (Vitality Programme), menit să elibereze corpul de tensiune și stress, în timp ce pernele confortabile permite pasagerilor de pe bancheta din spate să se așeze în cea mai bună postură posibilă.

BMW Seria 7

BMW Seria 7 nu este doar o mașină dinamică de cea mai bună calitate, ci servește și ca refugiu, ca mediu de lucru relaxant sau chiar ca un loc de recuperare fizică. Iar asta este exact ceea ce caută clientul tipic de Seria 7 – o experiență personală și acel sentiment de bunăstare despre care vorbeam mai devreme. În plus, luxul este la el acasă. De la un anumit punct, luxul se regăsește în detalii, nu doar în logo-ul și modelul mașinii, menit să semnaleze prosperitatea și să garanteze prestigiul. Senzațiile și sentimentele clienților trebuie „gâdilate”. Și cum altfel dacă nu prin atenția la detalii? Astfel, BMW Seria 7 oferă inconfundabila plăcere de a conduce marca BMW, dar și un grad unic de confort personal, ce poate fi configurat după bunul plac al utilizatorului și care „atentează” la sistemele senzoriale ale acestuia. Toate acestea reprezintă în mod incontestabil o nouă dimensiune a luxului.

 Promo BBR_Nr. 1

BMW Motorrad

Comentarii

©2023 BMW BLOG ROMANIA.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

BMW BLOG ROMANIA aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account