Preview: BMW 750i – Test Drive

Colegii nostri de la BmwBlog.com testeaza zilele acestea noul BMW Seria 7 5.0i. Prima lor intalnire cu noul Seria 7 a avut loc in martie, atunci cand un 750Li a cazut in mainile lor, pentru cateva ore. Desigur, timpul petrecut in spatele volanului la acel moment a fost destul de limitat, dar chiar si in acel timp, masina nu a dezamagit, dimpotriva, au fost foarte impresionati de performanta, designul, luxul si de tehnologia disponibila.

Acum, ei au primit pentru cateva zile un 750i pentru a-l conduce in jurul frumoasei zone Chicago. Planul lor a fost acela de a folosi masina la diferite scenarii: ca o masina de zi cu zi, de weekend si ca o masina de familie.

bmw_7_series_test_drive_3


BmwBlog.com

In privinta dinamicii, am trecut prin toate modurile de conducere: Confort, Normal, Sport si Sport +.
Si, normal, Sport + a fost cel mai des folosit si de asemena cel mai indragit.

In modul Sport sau Sport +, plimbarea este din ce in ce mai dinamica, mai dura si …. desigur, mai sportiva, perfect pentru acele drumuri largi si intinse. Confort a fost, de asemenea unul dintre modurile noastre, pentru ca strazile orasului Chicago sunt …. sa spunem doar …. nu in cea mai buna forma.

Motorul V8 biturbo de 4.4 l isi face foarte bine treaba. Avand in jur de 2050 de kg, 750i este de departe de a fi o masina compacta, dar cei 404 CP si incredibilul cuplu de 610 Nm compenseaza greutatea si arata sportivitatea acestei masini. In final, 750i inca ruleaza de la 0 la 100 km/h in 5.1 secunde, destul de aproape de evaluarea lui 335i Sedan.

Am incercat sa gasim unele aspecte negative si nu va spunem ca acestea nu exista, dar fara a avea o masina de comparatie cu noi, pentru un mai lung test drive (Audi A8 sau MB S-Class), este greu de a face o declaratie.

In ceea ce priveste designul, cu siguranta a crescut in noi de la prima intrevedere a masinii la LA Auto Show si „ciudatul nas” nu ne mai deranjeze. Vom vorbi mai multe despre design foarte curand.

Deci, speram ca v-am atras atentie pentru un al doilea preview.

Pana data viitoare!

BMW Motorrad

Comentarii

©2021 BMW BLOG ROMANIA.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

BMW BLOG ROMANIA aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account