Fotografii spion: BMW Seria 7 cu Pachet M Sport

Suntem in sfarsit bucurosi ca mass-media si-a mutat interesul despre povestile cu BMW M7 si acum ele publica exact ceea ce am stiut de o buna perioada de timp: BMW testeaza in prezent un model Seria 7, care va cuprinde un pachet M Sport.

Pana in prezent, stim ca noul Pachet M va aduce unele tweak-uri cosmetice, dar noi ne gandim si la posibilitatea de a vedea si unele modificari chiar sub capota masinii. Asa cum am mai vazut la pachetele lor M Sport anterioare, structura fata-spate este revitalizata si actualizata, prezentand noi bari de protectie si unele modificari in jurul grilelor fata. Fata mai agresiva, potrivita cu grile mai mari, se potriveste perfect cu noul spoiler fata, de unde nu putem decat sa ne intrebam cum va arata “botul” masinii, cand cromul grilelor va fi inlocuit in totalitate de negru.

Evident, pachetul M Sport vine cu un nou set de roti, in conformitate cu orice pachet M pe care le-am vazut pana acum.

1bmw7seriesmsportscoop

Potrivit celor de la Autocar UK, BMW a decis sa nu modifice suspensie de aer, o decizie care merge impreuna cu ceea ce am spus zilele trecute: „un compromis intre performanta si lux, o combinatie care va satisface fanii BMW”. Ca de obicei, in interior, pachetul M Sport va aduce un nou volan sport in trei spite, scaune sport si o multime de panouri din aluminiu.

Masina este asteptata sa debuteze in aceasta toamna la Frankfurt Motor Show.

BMW Motorrad

Comentarii

©2021 BMW BLOG ROMANIA.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

BMW BLOG ROMANIA aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account