Gerovital
Gerovital
Gerovital

Instrumentele de bord ale noului BMW Seria 7

Ok, nu vă alarmați, nu-i decât o poză făcută prost de un pilot de teste BMW în care putem vedea doar jumătate din volan și niște ceasuri de bord.

Putem observa însă că poza a fost făcută în mers ceea ce ne duce cu gândul că s-ar putea să fie realizată de același pilot de teste responsabil care a acroșat un Mercedes de poliție acum ceva timp. Nu-s decât vreo 36 de kilometri pe oră, dar nu trebuie să ai viteză mare când faci un accident, e suficient să nu te uiți la drum și să postezi pe Instagram.

Culoarea roșie a ceasurilor sugerează că meșterul pilot de teste era în modul Sport, lucru pe care-l cunoaștem de la actualele instrumente de bord. Totodată mai putem observa că era cam frig afară, că mașina nu prea avea combustibil, că este o eroare în bord și că beculețul ăla roșu din stânga-sus s-ar putea să fie de la centura de siguranță.

Volanul pare a fi unul multifuncțional, cu multe inserții de crom și aluminiu, iar forma pare a fi una diferită față de actualele volane M-Sport. N-am înțeles însă de ce a trebuit să cenzureze emblema din mijlocul unui volan BMW, într-o postare BMW? Credeau că nu ne dăm seama că-i un BMW? E ca și cum ai cenzura un penis și ai lăsa la vedere testiculele…Ne prindem și noi că e vorba de o nuditate frontală masculină până la urmă.

Tot la capitolul zvon se încadrează și noul sistem de infotainment din noul BMW Seria 7, un iDrive despre care se spune că va fi cu touchscreen (sperăm că-i doar un zvon) și care va putea recunoaște gesturile. Noi nu prea suntem de acord cu touchscreen-ul din experiența avută cu genul ăsta de ecrane montate pe mașinile celor de la Jaguar și Land Rover, iar faza cu gesturile ni se parea cam trasă de păr. De ce am eu nevoie de o mașină care să-mi traducă prin boxe gestul făcut de șoferul ăla căruia tocmai i-am tăiat fața?

Sursa – Bimmertoday.de

BMW Seria 7

 

BMW Motorrad

Comentarii

©2020 BMW BLOG ROMANIA.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

BMW BLOG ROMANIA aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account