VIDEO: Solistul trupei Jamiroquai vinde prima lui mașină, un BMW 1602

Cu toții știm că Jay Kay, solistul trupei Jamiroquai, este faimos nu doar pentru hit-urile sale muzicale, ci și pentru colecția de mașini rare pe care o deține. Dintre aceasta nu lipsesc modelele bavareze, precum BMW 1602.

Desigur, poate cele mai iconice mașini asociate cu Jay Kay sunt cele din videoclipul piesei Cosmic Girl. Mă refer la trio-ul Lamborghini Diablo SE30, Ferrari F40, Ferrari F355. Însă artistul britanic are o slăbiciune și pentru BMW-urile clasice din anii ’70. Mai mult de atât, prima mașină pe care a deținut-o este un BMW 1602 produs în 1972. Aceasta este și mașina cu care a învățat să șofeze.

Când Jay Kay a cumpărat BMW 1602-ul, acesta parcursese peste 35.000 de kilometri. Artistul a mai rulat peste 48.000 de kilometri la volanul modelului bavarez. În acest răstimp a mers cu mașina la turnee. Iar micul bavarez a fost și un sanctuar creativ pentru solistul Jamiroquai, care a compus la volanul acestei mașini o parte bună din primul său album.

După o vreme, Jay Kay a vândut BMW-ul 1602 unui alt membru din trupă. Însă acum 10 ani a cumpărat mașina înapoi și a păstrat-o de atunci în garaj. Nu a reușit de atunci să o recondiționeze, iar uzura necesită intervenții tehnice cuprinzătoare. Însă Jay Kay a decis să apeleze la classiccarauctions.co.uk pentru a o licita. Speră că va găsi un nou proprietar, care o va restaura și îi va oferi dragoste.

Aflăm toate aceste detalii atât din site-ul classiccarauctions.co.uk, cât și din clipul video pe care Jay Kay l-a filmat special pentru a prezenta mașina. Jay Kay dorește să predea personal BMW-ul 1602 noului proprietar. Conform site-ului de licitații, în acest scurt clip artistul ne vorbește stând lângă un alt BMW excepțional din colecția sa, legendarul 3.0 CSL.

Sursa pozelor și informațiilor: classiccarauctions.co.uk

BMW Motorrad

Comentarii

©2024 BMW BLOG ROMANIA.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

BMW BLOG ROMANIA aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account