Mercedes-Benz Clasa S Convertible – poze spion și randări

Mercedes-Benz Clasa S Convertible

Se pare că Mercedes-Benz Clasa S Convertible este din ce în ce mai aproape de producția de serie, lucru ce ne îndeamnă să credem că Mercedes-Benz continuă să-și extindă gama de modele. Scriam zilele trecute despre faptul că ar fi cazul ca BMW să pregătească un nou M sau un nou model – poate un Seria 9 – care să poată ține pasul cu noile modele lansate de Mercedes-Benz, iar apariția în peisaj a unui Mercedes-Benz Clasa S Convertible ne face să credem că nici bavarezii nu stau degeaba.

Mercedes-Benz Clasa S Convertible

Conform World Car Fans, viitorul Mercedes-Benz Clasa S Convertible are la bază modelul S Coupe și după spusele managerului de proiect pentru înteaga Clasă S, Martin Hulder, Mercedes-Benz Clasa S Convertible își va face aparița în acest an la unul dintre saloanele auto importante din toamnă.

Mercedes-Benz Clasa S Convertible

Dacă viitorul Mercedes-Benz Clasa S Convertible va avea la bază – și cel mai probabil așa se va întâmpla – S-ul Coupe, atunci și gama de motorizări va fi preluată în întregime. Asta înseamnă că viitorul Mercedes-Benz Clasa S Convertible va avea ca motorizare de bază V8 de 4,6 litri ce dezvoltă 455 de cai-putere la 5.250 de rotații pe minut și 700 Nm de la numai 1.800 de rotații minut. Acestă motorizare echipează versiunile S 500 și S 500 4MATIC. În ultima dintre aceste versiuni, S 500 4MATIC Coupe accelerează de la 0 la 100 km/h în 4,6 secunde. Cel mai probabil, viitorul Mercedes-Benz Clasa S Convertible va fi mai greu și va avea o rigiditate structurală mai scăzută decât cea a coupe-ului pe care se bazează, așa că performanțele dinamice vor fi și ele un nivel cea mai scăzut.

Mercedes-Benz Clasa S Convertible

Nimic nu îi oprește pe cei de la Mercedes-Benz să echipeze viitorul Mercedes-Benz Clasa S Convertible și cu propulsoarele generate de divizia AMG pentru versiunile S 63 AMG și S 65 AMG și care au la bază V8-ul de 5,5 litri. În cazul versiunii S 63 AMG 4MATIC Coupe puterea este de 585 CP, iar momentul maxim este de 900 Nm, motiv pentru care mașina accelerează de la 0 la 100 km/h în fix 3,9 secunde. Modelul de top, S 65 AMG, dezvoltă 630 de cai-putere.

Mercedes-Benz Clasa S Convertible

Randările realizate de www.theophiluschin.com par destul de realiste și de apropiate de cum ar putea viitorul Mercedes-Benz Clasa S Convertible să arate. Un lucru e cert, mașina asta, dacă va deveni realitate, va întoarce multe capete pe stradă.

 

BMW Motorrad

Comentarii

©2020 BMW BLOG ROMANIA.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

BMW BLOG ROMANIA aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account