BMW M4 Coupe cu accesorii M Performance

BMW M4 Coupe cu accesorii M Performance

BMW M4 Coupe cu accesorii M Performance a debutat astăzi la SEMA, în Las Vegas, și, chiar dacă am fi tentați să spunem că un M4 nu mai are nevoie și de alte accesorii, bavarezii ne contrazic. Componentele aerodinamice M Performance, un sistem de evacuare performant, dar și câteva detalii pentru interior promit să transforme un BMW M4 Coupe cu accesorii M Performance într-o mașină ceva mai exclusivistă.

Cele mai evidente modificări aduse de componentele pachetului M Performance se regăsesc la exterior, acolo unde inserțiile din fibră de carbon și grila fața „vopsită” în negru sunt responsabile pentru un aspect și mai impunător. Mai departe, pragurile laterale din poliuretan, cu logo-ul M Performance inserat, carcasele oglinzilor, dar și dungile „M” inspirate din motorsport ajută mașina să meargă mai repede. De fapt, nu, aceste elemente nu ajută la nimic. Sunt doar de design. În partea din spate, eleronul din fibră de carbon, dar și difuzorul de aer din partea de jos, manufacturat tot din fibră din carbon, ajută la o curge mai eficientă a aerului. Cu adevărat importantă este suspensia adaptivă, care are o gardă la sol mai mică în cazul unui BMW M4 Coupe cu accesorii M Performance și care, teoretic, ar trebui să asigure o stabilitate și o aderență mai bună atunci când mașina este împinsă la limită.

BMW M4 Coupe cu accesorii M Performance

Un alt punct important este evacuarea pentru BMW M4 Coupe cu accesorii M Performance. Fabricată din oțel, cu un silencer final din titan, această evacuare promite un sunet excepțional, dar și greutate redusă. În plus, evacuarea M Performance oferă două moduri de sunet, strict legate de modul în care șoferul alege să ruleze. Motorul unui BMW M4 Coupe cu accesorii M Performance este același 3,0 litri, cu șase cilindri în linie, supraalimentat, pentru a dezvolta 431 de cai-putere și 550 Nm, putere suficientă pentru ca sprintul 0-100 km/h să dureze 4,1 secunde în cazul echipării cu transmisia automată.

BMW M4 Coupe cu accesorii M Performance

Nici interiorul lui BMW M4 Coupe cu accesorii M Performance nu a fost ignorat, astfel că cine optează pentru acest pachet primește un volan special, îmbrăcat în Alcantara și finisat în fibră de carbon. Selectorul treptelor de viteze și maneta frânei de mână se bucură și ele de un tratament special, în timp ce pedalierul beneficiază de logo-ul M Performance. Din luna ianuarie 2016, gama de accesorii M Performance pentru M4 Coupe va ajunge la dealeri, în timp ce toate componentele acestui sistem vor fi disponibile de abia în luna iunie a anului viitor. Pentru o mai bună imagine asupra felului în care arată un BMW M4 Coupe cu accesorii M Performance, vă lăsăm să aruncați un ochi pe galeria foto de mai jos.

BMW Motorrad

Comentarii

©2024 BMW BLOG ROMANIA.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

BMW BLOG ROMANIA aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account