BMW M4 GTS – Viitorul sună bine!

BMW M4 GTS 2015

Mult așteptatul BMW M4 GTS va ajunge pe piață în anul 2016 și va fi vândut începând din 2017. Totuși, ne așteptăm să îl vedem mult mai devreme decât atât. Cel mai probabil va fi lansat chiar anul acesta, într-o formă conceptuală, în cadrul Festivalului M, în luna mai.

Sursele spun că BMW M4 GTS va fi echipat cu frâne ceramice, sistem de injecție cu apă și (probabil) singura opțiune de transmisie oferită va fi cea cu dublu ambreiaj. În plus față de componentele aerodinamice evidente, clienții se pot aștepta la noi elemente din dotare mai ușoare ca și greutate. Ba chiar este posibil să se renunțe la bancheta din spate, iar scaunele din față vor fi realizate dintr-un material special, pentru o reducere și mai mare a masei. Alte zvonuri spun că BMW M4 GTS va fi echipat cu faruri laser și stopuri de tip OLED cu efect tridimensional, ca cele implementate pe BMW M4 Concept Iconic Lights.

Pentru a îmbunătăți și mai mult raportul masă-putere, pe lista constructorului bavarez se află și o creștere a performanței motorului twin-turbo cu șase cilindri în linie. Ne așteptăm ca în urma acestei modificări BMW M4 GTS să dezvolte cel puțin 470 CP.

BMW Motorrad

Comentarii

©2024 BMW BLOG ROMANIA.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

BMW BLOG ROMANIA aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account