Noul BMW Seria 7 surprins în Austria

Prietenii noștri de la Mașini cu Giurgea și Bratu s-au întâlnit cu noul BMW Seria 7 undeva în zona Salsburg, motiv pentru care l-au și fotografiat. Chiar dacă mașina este în continuarea camuflată în cea mai mare parte a sa, ne așteptăm ca pe măsură ce ne apropiem de luna septembrie a anului viitor, atunci când noul BMW Seria 7 va fi lansat oficial, camuflajul să dispară încet-încet.

Important este faptul că noul BMW Seria 7 pare să aibă linii mai sportive, mai dinamice și ceva mai „musculoase” decât generația actuală, fapt ce ne duce cu gândul spre un design mai îndrăzneț și pentru BMW Seria 7. În imaginile făcute de Mașini cu Giurgea și Bratu, blocurile optice ale noul BMW Seria 7 nu sunt camuflate și putem vedea farurile LED, dar și grila clasică BMW de dimensiuni serioase. În plus, în partea frontală, în partea de jos a bării față, se observă și o serie de „fante” pentru răcire cu un design interesant.

Noul BMW Seria 7

Privit din lateral, noul BMW Seria 7 nu ne dă foarte multe indicii despre cum va arată noul model, cu toate că putem presupune că suprafața vitrată, poziționată în spatele montanților C este destul de generoasă, promițând să ofere un interior luminos, demn de o limuzină din această clasă.

BMW Seria 7

Conform celor de la BMW, noul Seria 7 va avea parte de noua platformă bavareză, dezvoltată special pentru modelele BMW cu tracțiune spate și integrală. În plus, noul BMW Seria 7 își propune să stabilească noi standarde în materie de dinamică și construcție ușoară. Pentru a atinge acest lucru, în construcția noii limuzine, BMW a inclus materiale ultaușoare, precum fibra de carbon. Și motorizările vor fi regândite, astfel că noul BMW Seria 7 va avea propulsoare în patru, șase și opt cilindri, dar și o versiune hibridă.

Această poză este preluată de pe www.bmwblog.com cu ajutorul lui Sam de la www.losangelesmcars.com

Această poză este preluată de pe www.bmwblog.com cu ajutorul lui Sam de la www.losangelesmcars.com

 

BMW Motorrad

Comentarii

©2024 BMW BLOG ROMANIA.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

BMW BLOG ROMANIA aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account