Video: BMW Seria 7 Individual inspirat de Steinway & Sons

BMW va sustine un program international al producatorului de piane Steinway & Sons, prin care se urmareste promovarea tinerilor muzicieni la nivel national si international. Pentru a celebra aceasta colaborare exclusiva, BMW a prezentat compozitia speciala BMW Seria 7 Individual, inspirata de Steinway & Sons si produsa in editie limitata.

Modelul special BMW Seria 7 Individual combina estetica deosebita, comfortul si perfectiunea tehnica. Limuzina exprima calitate si exclusivitate, atribute caracteristice atat BMW cat si Steinway & Sons. Modelul a avut premiera mondiala la Hamburg si a fost prezentat in doua variante de culori perfect sincronizate, alb si negru, ce reamintesc de schema de culori a clapelor pianului, si care reflecta in acelasi timp contrastul intre cele doua culori.

Materialele utilizate sunt exclusiviste si au fost folosite special pentru aceasta editie limitata. Vopseaua a fost aplicata si finisata manual, pentru a se asemana lacului caracteristic unui pian. Exclusivitatea este completata de detaliile precise si de un sistem audio adaptat interiorului luxos, care completeaza ambienta sofisticata. Masinile se construiesc dupa specificatiile clientului si sunt oferite atat in varianta normala, cat si in cea cu ampatament marit.

BMW Motorrad

Comentarii

©2024 BMW BLOG ROMANIA.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

BMW BLOG ROMANIA aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account