Gerovital
Gerovital
Gerovital

Manhart MH7 700 – Ce nu te omoară te face mai puternic

Alpina și Manhart sunt primii tuneri interesați de noul BMW Seria 7. Dacă Alpina promite ceva subtil, în stil caracteristic, cei de la Manhart au datoria de a-i mulțumi pe acei clienți pentru care discreția nu-i o opțiune.

Chiar dacă mașina din imagine  este o randare a unui BMW Seria 7 cu un pachet M, jantele negre de 21 inci, etrierele galbene, grila neagră, spliterul pentru bara față, o nouă evacuare și farurile noi cu LED fac parte din principalele modificări ale tunerului.Unii se pot rezuma la un simplu pachet aerodinamic pentru BMW-ul lor, dar probabil că Manhart vorbește aici despre un 750i, cu un V8 de 4,4 litri supraalimentat, iar numărul 700 din coada numelui va fi mai mult ca sigur și numărul cailor putere. Dacă-i adevărat, atunci ne putem aștepta la un BMW Seria 7 mai sportiv decât ar trebui, la un sprint de la 0 la 100 km/h până în patru secunde și de o viteză maximă care te pune pe lista celor mai căutați șoferi. Acum că ai suficientă putere, trebuie să te asiguri că poți s-o ții sub control. Se spune că ceea ce nu te omoară te face mai puternic, dar de multe ori puterea este cea care omoară.

Sursa – GT Spirit

 

BMW Motorrad

Comentarii

©2020 BMW BLOG ROMANIA.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

BMW BLOG ROMANIA aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account