Noi accente pentru BMW X1

BMW X1 este cunoscut ca pionier şi lider global de piaţă în segmentul premium al modelelor Sports Activity Vehicle şi SUV – este un exemplu elocvent al plăcerii condusului, al designului îndrăzneţ şi al caracterului premium care nu are rival în clasa lui. În primăvara anului 2014, modelul compact BMW X ridică standardul acestui segment la un nivel superior prin accente atractive pentru exterior, o ambianţă interioară mai rafinată şi dotări cu echipamente inovatoare. Cele mai recente servicii bazate pe internet au fost adăugate gamei de facilităţi BMW ConnectedDrive astfel încât conducătorii cu „stil de viaţă modern, bazat pe conectivitate” să beneficieze de cele mai bune servicii de mobilitate disponibile.

Prizele de aer din bara faţă, stilate şi îndrăzneţe, subliniază aspectul sportiv şi puternic al BMW X1. Acum, echiparea standard include şi lumini de zi. O altă noutate pentru acest model sunt jantele din aliaj, de 17 ţoli, cu design V-spoke. Nuanţa Sparkling Brown metalizat a fost şi ea adăugată în gama de culori pentru exterior, disponibilă pentru BMW X1.

Actualizari_model_medium_1600x1198(1)

Când este comandat cu pachetele BMW xLine, BMW Sport Line sau M Sport, suprafaţa panoului de instrumente este acoperită cu un material moale, evidenţiat de cusăturile care accentuează și eleganţa premium. Dotările opţionale pentru interior înnobilează interiorul printr-o selecţie de accente exclusive în nuanţe negru lucios, Coral Red mat sau Chrome perlat. Finisajele pragurilor din oţel inoxidabil, care protejează muchia inferioară a hayonului, reprezintă un alt prin care BMW X1 se distinge.

Actualizari_model_medium_1600x1334

Gama extinsă de servicii BMW ConnectedDrive, disponibilă în primăvara anului 2014, va permite modelului BMW X1 să-şi consolideze rolul de pionier al conectivităţii inteligente în acest segment de automobile. Aplicaţiile selectate vor fi compatibile cu terminale Apple iPhone şi smartphone-uri care rulează sistemul de operare Android. Printre noile servicii oferite pentru BMW X1 sunt și ECO PRO Analyser sau funcții de enterteiment și muzică precum Deezer. În plus, platforma deschisă de aplicații este într-o expansiune continuă, astfel încât utilizatorii pot beneficia constant de aplicații noi și astfel de noi funcționalități fără un efort suplimentar, chiar și după ce au achiziționat automobilul.

[Sursa: BMW]

Fiti la curent cu cele mai noi stiri din lumea BMW si de pe telefonul mobil accessand m.bmwblog.ro

BMW Motorrad

Comentarii

©2024 BMW BLOG ROMANIA.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

BMW BLOG ROMANIA aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account