BMW X6 își “încordează mușchii” cu noul body kit Hamann

Elementele de personalizare oferite de Hamann pentru BMW X6 pun în evidență alura sportivă într-un mod care continuă cursiv designul de serie.

Spoilerul frontal a primit o extensie, în timp ce la partea posterioară sunt montate un eleron pentru hayon, un eleron pentru plafon și un difuzor pentru spoiler. Sunt disponibile și opțiuni de ornamente pentru ieșirile duble ale evacuării. Se pot alege ornamente Hamann ceramice (cu diametru de 101 mm) sau de carbon (102 mm).

Atât pentru aripile din față, cât și pentru cele din spate sunt propuse extensii montate la pasajele roților. Acestea ajută să se încadreze și mai bine vizual jantele de aluminiu Hamann Anniversary, care au dimensiuni de 22 sau 23 de inch în varianta Evo, sau 22 inch în varianta Evo II. Jantele pot fi comandate în culorile Graphite Grey, Black Line sau Hyper Silver.

Postura încordată de toate aceste accesorii este completată de kit-ul de suspensii Hamann. Acesta este oferit pentru modelele cu suspensie pneumatică și coboară garda la sol cu 25 mm la ambele punți.

Personalizarea sportivă continuă la nivelul habitaclului, cu elemente precum pedale din aluminiu, care pot fi și eloxate și vopsite în negru.

Sursa: hamann-motorsport.com

BMW Motorrad

Comentarii

©2024 BMW BLOG ROMANIA.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

BMW BLOG ROMANIA aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account