Alege cel mai frumos design interior: BMW, Audi, Porsche si Mercedes

BMW Z4, Audi TT, Porsche Boxter

Deoarece pana la urma suntem un blog creat pentru fanii BMW si din pasiune pentru aceasta firma, din cand in cand, ne vom muta de la articolele care cuprind ultimele stiri si poze spion, si ne vom axa pe anumite subiecte care au ca si continut comparatii intre diferite marci de automobile.

Astazi doresc sa va prezint o comparatie intre designul interior aflat in noul BMW Z4, Audi TT, Porsche Boxter S si nu in ultimul rand, Mercedes SLK. Daca sunteti fani mari ai modelelor BMW, atunci probabil ca sinteti de acord cu faptul ca BMW este putin in spatele competitorilor cand ne referim la aspectul interior.

Din fericire, noul BMW Z4 aduce un nou design interior, vizibil imbunatatit si cu un stil diferit. Creat de catre Nadya Arnaout, aceeasi domnisoara care a creat si CS Concept, noul BMW Z4 aduce inapoi conectia dintre sofer si masina, cu bordul orientat catre principalul ocupant al automobilului.

Multi ani de zile am fost un fan declarat al designului interior aflat in modelele Audi si de multe ori aveam un complex de inferioritate fata de posesorii acestor masini……. binenteles, acest complex nu era asa de mare pe cat accentuez eu aici, dar intelegeti ce vreau sa zic.

Revenind la comparatia noastra, dedesubt veti gasi niste fotografii cu interiorul unui Audi TT, Porsche Boxter S, Mercedes SLK350 si binenteles, BMW Z4.

Daca ar fi sa creez un top personal, atunci as pune BMW si Porsche pe primul loc, urmat din aproape de Audi si ultimul, Mercedes. De ce Porsche la egalitate cu BMW? Pentru ca intotdeauna mi-a placut designul simplu din modelele Porsche, o masina care este cumparata datorita performantei si nu a comfortului interior.

BMW Motorrad

Comentarii

©2024 BMW BLOG ROMANIA.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

BMW BLOG ROMANIA aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account