Noul BMW Z2 sau Z Vision Concept

bmw-z2-vision-concept

Revista germana AutoBild a publicat primele fotografii cu viitorul BMW Z2, sau Z Vision cum va fi denumit conceptul prezent la salonul auto din Frankfurt. Noul BMW Z2 este construit pe platforma viitoarei Serii si va fi clasicat sub numele Compact Roadster.

BMW Z2 va folosi un acoperis retractabil textil, cu scopul de reduce din greutatea masinii. BMW Z2 va fi integrat sub umbrela EfficientDynamics si va avea diferite optiuni de motorizare. Modelul de varf va folosi un motor in patru cilindri, bi-turbo, cel mai probabil de 1.8 si 2.0 litri.

Considerat a fi un model foarte eficient, Z2 va fi primul hibrid produs de BMW in categoria Roadsters. Purtand emblema eDrive, BMW Z2 va fi oferit si in versiunea electrica.

Z2 va folosi o technologie de ultima ora, BMW Active Aerodynamics, similar cu ce am vazut la GINA Concept. Pentru a reduce si mai mult din greutatea masinii, spoilerul spate si aripile din fata sint fabricate dintr-un component plastic. Alte parti ale masini sint fabricate din aluminiu, din nou, din idea de a reduce greutatea.

Dupa cum vedeti si din aceasta imagine, viitoarea Serie 1 si nu doar, va avea un design mult mai „riscant”, cu elemente unice si dinamice. Celebrii „rinichi” BMW vor fi rasturnati iar faurile de ceata sint importate din designul Rolls-Royce.

Cam atat deocamdata si asteptam cu nerabdare salonul auto din Frankfurt.

[Sursa: Autobild ]
BMW Motorrad

Comentarii

©2020 BMW BLOG ROMANIA.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

BMW BLOG ROMANIA aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account