BMW Zafari Project – Dovada că BMW-urile se descurcă și iarna

BMW Zafari Project este un BMW Z4 Coupe care a ieșit din mâna lui Bagle cu scopul de a ataca viraje, dar care a făcut o reconversie profesională pentru a ataca dune de nisip și nămeți de zăpadă.

Cine încă mai crede că BMW-urile nu pot fi conduse iarna? E adevărat că, la un moment dat, BMW-urile nu aveau cea mai bună reputație iarna și că se întocmeau grupuri care spărgeau semințe în intersecție și care se distrau pe seama patijanelor în gol, dar lucrurile nu mai stau deloc așa. Pe lângă faptul că mai toate BMW-urile se vând acum cu xDrive, avem soluții de avarie pentru orice.

Foarte porniți pe demontarea acestui mit sunt acești oameni care au luat un BMW Z4 Coupe și l-au transformat în ceva ce arată că s-ar descurca excelent nu doar iarna, ci și în teren accidentat. O combinație între stilul mașinilor Baja și cel de Time Attack japonez, acest BMW Z4 Zafari Project e pregătit pentru orice obstacol i se aruncă în față și face asta cu mult stil.

Poate că designul inițial gândit de domnul Bangle nu a mulțumit pe toată lumea, astfel că tăierea cu flexul unui coupe gândit pe o platformă de roadster și transformarea lui într-o mașină desprinsă din platourile Mad Max nu a fost o crimă atât de mare.

Nu știm mai multe despre acest BMW Zafari Project, dar inițiatorii ne asigură că vor urma clipuri video și poze cu mașina în acțiune. Noi o să vă ținem la curent, voi pregătiți semințele.

 

Sursa – Bimmerpost

BMW Motorrad

Comentarii

©2024 BMW BLOG ROMANIA.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

BMW BLOG ROMANIA aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account