Noul BMW Z4 e dezvăluit în ilustrațiile de patentare

Site-ul Autoweek.nl a intrat în posesia ilustrațiilor pentru patentul de design al noii generații BMW Z4.

Astfel, avem încă o confirmare că modelul de serie va respecta în foarte mare măsură estetica îndrăzneață a conceptului prezentat în urmă cu un an. Sunt preluate de la concept inclusiv grilele cu ținte în loc de bare verticale. Ilustrațiile publicate de Autoweek.nl par să arate kit-ul standard de caroserie, nu pachetul M. Dar și așa, este un evident că vom vedea o mașină foarte atractivă. Spre deosebire de fosta generație, noul Z4 va avea acoperiș textil, ceea ce favorizează reducerea masei totale. Asta va contrui la efortul pe care BMW a anunțat că l-a depus pentru ca Z4 să aibă un caracter mai sportiv decât fostul model.

BMW Z4 va intra în producția de serie la finalul lui 2018, după cum s-a confirmat oficial de Magna. Producătorul din Graz, Austria are o lungă colaborare cu BMW, care a început în 2001. Din 2003 Magna a fabricat prima generație X3. Din 2017, BMW alocă pentru Magna o parte importantă din producția noii generații BMW Seria 5.

 

BMW Motorrad

Comentarii

©2021 BMW BLOG ROMANIA.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

BMW BLOG ROMANIA aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account