Randare: BMW X5 2014

Publicatia germana Auto Zeitung ne prezinta o randare a celei de-a treia generatii BMW X5. Programat sa fie lansat pe piata in 2014, noul BMW X5 va beneficia de linii laterale de design mai reliefate si mai fluide, care vor da impresia de latime mai mare modelului SUV.

La partea frontala noul BMW X5 va primi o grila rinichi mai impozanta, mai mare si mai inalta decat cea prezenta pe modelul actual. Farurile vor primi tratamentul cu leduri, iar forma lor va imprumuta din designul celor de pe modelele dezvaluite recent, inclusiv BMW Seria 3 F30.

Si stopurile vor fi redesenate. Stopurilor in forma de T li se va aplica conceptul de layering intalnit la conceptul Vision, astfel ca suprafetele din partea spate vor parea si mai reliefate, iar stopurile nu vor mai da impresia ca se prelungesc si pe caroserie.

Pe partea laterala linia principala este mai pronuntata, asa cum am intalnit pe noul X3. Ne asteptam la mai multe suprafete concave si convexe, si layering 3D care sa accentueze infatisarea masculina.

Se spune ca platforma F15 va beneficia de design modular, tendinta comuna intalnita la viitoarele modele BMW, care va permite companiei sa realizeze economii semnificative de costuri in cadrul gamelor de modele.

Motorizarile includ agregate pe benzina si diesel, dar si tehnologia ActiveHybrid, cu motor diesel de 2.0 litri. Motorul cu ardere interna este asistat de un motor electric de 15 kw care adauga 17 CP la cei 204 dezvoltati deja de agregatul diesel.

Noul BMW X5 va debuta in 2013 si va fi pus in vanzare la inceputul anului.

[Randare: Auto Zeitung ]

Fiti la curent cu cele mai noi stiri din lumea BMW si de pe telefonul mobil, accesand m.bmwblog.ro

BMW Motorrad

Comentarii

©2022 BMW BLOG ROMANIA.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

BMW BLOG ROMANIA aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account