POZE SPION: Au apărut primele imagini cu următorul BMW Seria 2 Coupé, cu și fără camuflaj

Deși pentru Seria 1 hatchback și Seria 2 Gran Coupé a ales să adopte platforma cu tracțiune la puntea față, BMW a înțeles foarte bine importanța dezvoltării unei noi generații BMW Seria 2 Coupé care păstrează tracțiunea spate tradițională pentru imaginea mărcii. Acest model mult așteptat este acum dezvăluit treptat în poze neoficiale care confirmă că viitorul BMW Seria 2 Coupé se apropie de intrarea în producție.

Inițial au scăpat online două poze cu un nou model BMW care a stârnit întrebări dacă este cumva BMW Seria 2 Coupé sau un facelift al Seriei 1 Sedan care se vinde în China. Aceste imagini pot fi văzute și pe contul bimmerpost.com sau contul de Instagram Wilcoblok și arată un design nou pentru faruri și stopuri, precum și o grilă frontală cu decupaje mărite și aplatizate pe orizontală. Farurile se remarcă prin faptul că nu au două proiectoare, în stilul în care ne-a obișnuit stilul Angel Eyes. Stopurile au adus unora aminte de cele ale Seriei 3 din generația E90. Iar spoilerul față are u nou design pentru decupajele prizelor de aer.

Acum, mulțumită unui set de poze spion publicate de site-ul Carscoops.com, putem vedea noul BMW Seria 2 Coupé purtând camuflaj în public. CLICK AICI pentru a vedea pozele publicate de Carscoops.com.

Dacă în legătură cu designul trebuie să așteptăm poze oficiale pentru confirmarea detaliilor stilistice finale, avem deja informația că BMW Seria 2 Coupé va beneficia de tracțiune spate. Informația a fost comunicată de Klaus Frohlich, membru al Consiliului de Administraţie al BMW AG şi responsabil pentru dezvoltare, care a declarat pentru motoring.com.au că viitoarea generație BMW Seria 2 Coupe va avea tracțiune spate, iar versiunea de top M2 va fi creată pentru a satisfice pofta de drift.

De asemenea, site-ului autocar.co.uk preconizează că noul BMW Seria 2 Coupé va fi prezentat oficial anul viitor și va fi construit pe o variantă platformei tehnice utilizată de BMW Z4 și Toyota Supra. Site-ul autocar.co.uk mai menționează că este de așteptat ca următoarea generație BMW M2 Coupé să dispună de o versiune mai temperată a propulsorului de 3 litri, cu 6 cilindri în linie, utilizat de BMW X3 M, X4 M, precum și de noile BMW M3 și M4. Având în vedere că actualul BMW M2 CS dezvoltă 450 CP, nu ar fi de mirare ca măcar versiunea Competition să aibă asemenea cote de putere.

BMW Motorrad

Comentarii

©2022 BMW BLOG ROMANIA.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

BMW BLOG ROMANIA aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account