Pregătește BMW o schimbare la față radicală pentru X7?

BMW X7 a fost lansat în 2018, dar deja constructorul bavarez lucrează la actualizarea lui. Și se pare că modificările estetice ar putea să fie ample, în deosebi la partea frontală. Asta lasă de înțeles noile poze care au surprins prototipurile camuflate ale marelui SUV.

Site-ul Autocar.co.uk a publicat un set de poze care arată un prototip X7 cu blocuri optice provizorii în stilul celor pe care le-am văzut și la prototipurile viitoarei generații BMW Seria 7. Zona unde stăteau de obicei farurile este acoperită de camuflaj, iar sub aceasta a apărut câte un bloc optic ce pare a fi dreptunghiular. Asemănarea cu prototipurile următorului BMW Seria 7 ar putea fi un indiciu că X7 va prelua din limbajul estetic al noii limuzine. Puteți vedea poze cu prototipurile noului BMW Seria 7 pe site-ul Carscoops.com.

Și noul 7 are în forma de prototip o grilă cu decupaje foarte proeminente. Astfel că și grila lui X7 ar putea putea urma același gen de cotur și detalii. De asemenea, se mai poate remarca o restilizare spoilerulu în zona inferioară.

CLICK AICI pentru a vedea galeria de poze cu BMW X7 facelift publicată de Autocar.co.uk.

Dacă schimbarea la față ar putea fi mai dramatică, camuflajul sumar al părții din spate lasă să se vadă că stopurile își păstrează forma, cel puțin în acest stadiu de dezvoltare a modelului actualizat.

CLICK AICI pentru a vedea și setul de poze publicat de site-ul Carscoops.com, care prezintă prototipul BMW X7 facelift în ipostaze diferite.

În ceea ce privește actualizările tehnice, acestea vor depinde și de momentul lansării pe piață a facelift-ului. Noul BMW Seria 7 va debuta în 2022 și va avea inclusiv o versiune 100% electrică. Autocar.co.uk a preconizat într-un articol recent că BMW plănuiește și o variantă electrică a lui X7. Sursele site-ului publicației britanice menționează că propunerile pentru designul lui iX7 au fost dezvoltate, însă nu au fost încă aprobate. De asemenea, Autocar.co.uk prefigurează lansarea eventualului iX7 în jurul anului 2025. Asta ar putea să însemne că BMW va aștepta până la lansarea celei de a doua generații X7 pentru a oferi și o variantă pur electrică.

BMW Motorrad

Comentarii

©2023 BMW BLOG ROMANIA.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

BMW BLOG ROMANIA aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account