Ce modele urmeaza sa mai apara in gama M? Seful BMW M Engineering discuta despre M7, M3 GT, M5 xDrive

Revine in atentia media discutia despre un posibil model BMW M7. In cadrul unui interviu acordat celor de la Autocar, Albert Biermann, Directorul departamentului de Tehnologie al BMW M a declarat ca ar trebui sa fie creat un BMW M7 care sa aiba la baza BMW Seria 7.

Chiar daca ALPINA ofera un model B7 de mare performanta, Biermann spune ca un M7 ar face diferenta.

“Mi-ar placea sa concuram in aceasta zona a pietei,” a spus el. “Banii sunt acolo, doar asteapta sa fie luati. Un M7 ar fi o propunere mult mai diferita decat B7.”

bmw-m733-750x500

Dar Biermann a mai declarat si ca M7 nu se afla acum pe lista de proiecte planificate de Divizia M, deoarece focusul este pe alte proiecte. “Daca banii ar fi nelimitati, s-ar putea realiza multe lucruri frumoase,” a adaugat el.

El se refera la procesul de cercetare pentru realizarea unor modele M5 si M6 cu xDrive, doua modele care ar concura cu ofertele similare de la Audi si Mercedes-Benz. In al doilea rand ar insemna o versiune M3 bazata pe Seria 3 GT care ar putea fi lansata in 2016.

BMW M nu intentioneaza sa extinda suita de SUV-uri cu versiuni M pentru modelele X3 si X4. In schimb ei vor dezvolta versiuni M Performance, in stilul in care cei de la Audi fac diferenta intre modelele S si RS.

Fiti la curent cu cele mai noi stiri din lumea BMW si de pe telefonul mobil accessand m.bmwblog.ro

BMW Motorrad

Comentarii

©2020 BMW BLOG ROMANIA.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

BMW BLOG ROMANIA aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account