Gama Gerovital Men – Performanță pe toată linia pentru bărbierit

Cu toții apreciem senzația de prospețime de după ras. Însă iritațiile rezultate ne creează disconfort la fel de deranjant ca și momentele în care ducem mașina la spălătorie și constatăm că periile au zgâriat vopseaua. Tocmai de aceea, gama Gerovital Men propune produse cu formule dedicate bărbaților pentru ras și îngrijirea pielii.

În primul rând, spumele de ras Gerovital Men au grijă să reducă șansele de iritare și afectare a pielii. De exemplu, Spuma de Ras Sensitive Gerovital Men este concepută pentru cei cu ten sensibil, astfel că nu conține alcool. Potrivită pentru toate tipurile de ten este Spuma de Ras Mentol Gerovital Men. Aceasta conține extract de Boswellia Serrata (cu proprietăţi dezinfectante, antiseptice, antiiritante şi antiinflamatoare), Pantenol (are efect cicatrizant și asigură regenerarea pielii) și Mentol (răcoritor şi energizant).

Pentru ca pielea să se calmeze și să-și recapete aspectul ferm și revigorat, balsamurile și loțiunile după ras Gerovital Men au la rândul lor formule testate dermatologic, pe care le poți alege în funcție de tenul și de preferințele individuale. De exemplu, Ionuț Rada a ales din gama Gerovital Men Balsamul după ras cu acid hialuronic.

Fotbalistul Ionuț Rada, care a fost Campion al României cu CFR Cluj și a câștigat Cupa României cu Rapid de două ori și Supercupa cu CFR Cluj, ne explică într-un clip special de ce alege la rândul său să își îngrijească piele după ras cu produsele Gerovital Men:

Știința din spatele produselor Gerovital Men care oferă îngrijire după ras

Suntem încântați când aflăm câte tehnologii inteligente au automobilele noastre pentru a ne proteja și a ne face experiența condusului mai plăcută. La fel, în cazul produselor Gerovital Men găsim formule avansate care îngrijesc pielea și favorizează refacerea și proprietățile ei naturale.

Reputația Gerovital are la bază produse care dau prioritate sănătății și conferă un efect cosmetic natural. Iar asta se refelectă în ingredientele tipurilor de balsam și loțiuni Gerovital Men.

Balsamul după ras cu Acid Hialuronic are efect atât de hidratare, cât și de combatere a ridurilor. Iar formula cu Ion-Moistᵀᴹ4Men ajută la reechilibrarea componentelor factorului natural de hidratare (NMF).

Gerovital Men explică faptul că Balsamul după Ras cu Acid Hialuronic favorizează procesele naturale de reparare a pielii după bărbierit, prin accelerarea regenerării celulare. În acest sens lucrează trei ingredienți activi: Defensil Plus, hialuronat de sodiu lipozomal și Ion-Moistᵀᴹ4Men.

Toate acestea pot suna foarte tehnic. Dar atestă experiența și specializarea Gerovital în a crea produse care îngrijesc sănătatea și au formule dedicate pentru bărbați. Totodată, formulele elaborate de Gerovital au și avantajul de a oferi confort și a se aplica rapid. De exemplu, după aplicare nu rămân reziduri uleioase, fiindcă în balsam este inclusă și Pudra de Tapioca. Mulțumită ei, pielea se simte catifelată. Iar senzația de prospețime este susținută și de parfumul fin, discret bărbătesc prin care se distinge balsamul.

Efectul de prospețime și tonifiere definește și Balsamul după Ras Mentol cu provitamina B5. Ingredientele sale active oferă protecție anti-bacteriană și reduc iritațiile de după bărbierit. În formula sa este inclus Defensil Plus, un complex uleios bogat în acizi grași esențiali Omega 3,6, care refac bariera epidermală protectoare a pielii dar și fitosteroli care contribuie la calmarea pielii iritate în timpul bărbieritului. Apoi, balsamul are și un efect calmant, reparator și antiinflamator, având în conținutul său Panthenol (provitamina B5). Cocktail-ul de săruri minerale Sepitonic M3 are acțiune crono-energizantă. Mentolul adaugă o senzație de prospețime, în timp ce alcoolul etilic are efect astringent și dezinfectant. Iar Pudra de Tapioca completează formula pentru a asigura o senzație de catifelare.

Pentru îngrijirea pielii după ras puteți alege și loțiunile Gerovital Men, propuse în două formule potrivite pentru toate tipurile de ten.

Loțiunea după Ras Mentol Gerovital Men se remarcă prin ingredientele active. Conține Bisabolol, care acționează în profunzime, calmează pielea după bărbierit și ajută la accelerarea procesului natural de vindecare a pielii. Provitamina B5 intervine cu un rol reparator și antiinflamator. Iar Aquaxyl îmbunătățește funcția de barieră a pielii în timp ce crește și conținutul epidermal de apă, contribuind la hidratarea pielii. Pe lângă acestea, mentolul oferă senzația de prospețime.

Totodată, se poate alege Loțiunea după Ras cu Acid Hialuronic Gerovital Men. Adițional acidului hialuronic, aceasta conține și Ion-Moistᵀᴹ4Men, care ajută la reechilibrarea componentelor factorului natural de hidratare (NMF).

BMW Motorrad

Comentarii

©2024 BMW BLOG ROMANIA.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

BMW BLOG ROMANIA aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account