Primele poze cu conceptul care prefigurează noul BMW Z4

Astăzi este programată în cadrul concursului de eleganță de la Pebble Beach dezvăluirea conceptului care prefigurează noua generație a roadster-ului BMW Z4. Însă, cumva, au fost scăpate online pozele oficiale cu conceptul înainte ca BMW să le publice. Și e superb!

Încă nu avem informațiile oficiale despre concept. Desigur vom reveni deîndată ce bavarezii le fac publice. Dar până atunci împărțim cu voi galeria foto publicată de bimmerfile.com, care ne reconfirmă că BMW este într-o pasă foarte bună, cel puțin în ceea ce privește designul conceptelor. Conceptul lui Z4 va fi expus la Pebble Beach alături de BMW Concept Seria 8, de la care preia reperele stilistice.

Primul detaliu original care atrage atenția în cazul conceptului Z4 sunt farurile cu angel eyes dispuși aproape vertical. De asemenea, grila frontală, adică cele două nări tipice BMW nu mai au lamele verticale, ci un fel de ținte. Acest detaliu e intersant fiindcă cele mai noi poze spion cu prototipurile de preproducție ale lui Z4 au tocmai acest gen de design al grilei frontale.

La interior observăm din nou ideile stilistice, noile afișaje digitale, precum și noul buton rotativ pentru iDrive, pe care le întâlnim și la BMW Concept Seria 8.

BMW Motorrad

Comentarii

©2024 BMW BLOG ROMANIA.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

BMW BLOG ROMANIA aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account