VIDEO: BMW M3 Sedan versus BMW M4 Competition Coupé

Noile modele BMW M3 Sedan și BMW M4 Coupé au performanțe și design exotic cât să merite roluri importante într-un film din seria Fast and Furious. Iar BMW ne demonstrează asta într-un clip video care l-ar face invidios și pe Vin Diesel.

În acest clip care arată la fel de spectaculos ca orice blockbuster de la Hollywood, BMW M3 Sedan și BMW M4 Coupé se întrec în drifturi, fugărindu-se în portul din Slovenia pe o vreme cu ploaie torențială.

M3-ul este în versiunea de bază, care dispune de 480 CP și gonește de la 0 la 100 km/h în 4,2 secunde. Iar M4 este în versiunea Competition cu 510 CP, care atinge 100 km/h în 3,9 secunde. În timp ce M4 Competition folosește transmisia automată M Steptronic cu 8 trepte, M3-ul compensează cu distracție după rețea sportivă tradițională, având cutie de viteze manuală.

Practic, BMW a vrut să arate că indiferent cum îți configurezi noile modele M3 sau M4, te vei alege cu o mașinărie de făcut drift. De altfel, sunt cadre în acest clip video care arată exact afișajul cu măsurătorile specifice pentru drift. Această funcție se numește M Drift Analyser și este accesată prin intermediul sistemului iDrive.

CLICK AICI pentru a vedea toate pozele și informațiile despre noile BMW M3 Sedan și BMW M4 Coupé. 

BMW Motorrad

Comentarii

©2021 BMW BLOG ROMANIA.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

BMW BLOG ROMANIA aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account