Jensen Interceptor 2 – Odă în kilometraj antic

Jensen nu credea a învăța că va muri vreodată și totuși cam asta s-a întâmplat în 2002. Acum, de-al său propriu vis, mistuit se vaită…

Britanicii de la Jensen anunță că vor dezvolta un nou model ce va fi dezvăluit în cadrul salonului de la Geneva. Și iată cât de bine arată. Mașina din imagini va fi un GT construit în ediție limită care se va plasa între legendarul Jensen Interceptor și un viitor model ce va fi lansat în 2016.

Jensen Interceptor 2

Jensen Interceptor 2Jensen Interceptor 2 va fi construit manual într-o serie limitată și va ascunde sub capotă un V8 de 6,4 litri de origine GM. Nu știm dacă e bine sau rău să ai un motor american sub o capotă britanică, dar având în vedere formele, credem că i se va potrivi foarte bine. Motorul va dispune de un sistem de injecție directă VVTi și va pune la roțile din spate un arsenal de 665 CP (încă unul și se numea Jensen Scaraoțchi). Cutia de viteze va fi una manuală cu șase trepte, LED-urile nu vor lipsi din blocurile optice, iar jantele de 19 inci vor fi standard, pentru că nu vrei unele mai mici. Printre marile tehnologii de care va beneficia se numără și un sistem electronic care va deschide grila radiatorului pentru a răci motorul și unul de ajustare electronică a tracțiunii.

Nouă ne place cum arată, iar designul britanic și motorul american probabil că vor face echipă la fel de bună ca și în război. De ruși nu trebuie să le fie frică că vor scoate vreun concurent, de la nemți însă se pot aștepta la orice.

 

Jensen Interceptor Jensen Interceptor 2

 

 

BMW Motorrad

Comentarii

©2023 BMW BLOG ROMANIA.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

BMW BLOG ROMANIA aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account