Cele mai bune BMW-uri din ultimii 100 de ani.

Probabil că asta ar fi o discuție lungă între prietenii ăia care-și fac bisericuțe și discută despre mașini toată noaptea.

Și nu poți să-i blamezi pentru asta, pentru că e genul ăla de conversație care-ți pune cunoștințele la bătaie, dar și imaginația. Unii vor da verdictul în funcție de statistici, în timp ce unii vor alege BMW-urile alea la care visează. Unii visează la trecut, alții la viitor, în ce mulți aleg să rămână conectați la prezent.

BMW-2002-1635_12-750x563

Probabil că un top 10 ar fi foarte greu de stabilit având în vedere multiplele campioane din echipa BMW, dar cine vrea să insiste se poate gândi la un mix între cele mai legendare BMW-uri și BMW-urile alea pe care și le-ar dori într-un garaj de cel puțin zece mașini.

BMW-Z3-M-Coupe-750x562

Mai jos aveți o astfel de discuție între jurnaliștii auto de la Drive și fiecare ajunge la niște concluzii interesante. Cu siguranță lipsesc unele dintre modele voastre preferate din topul lor, dar sunt mașini aici care au povești mai interesante, chiar dacă nu au avut succes de la început. Poți să alegi în funcție de potențialul creșterii în valoare, sau să alegi să-ți potolești pofte imediate cu cel mai scump sau cel mai puternic BMW. În capul vostru cum ar sta lucrurile? Anii 60, anii 70, anii 80 sau era modernă? Mașini sport sau limuzine de lux? Design sau motor?

Sursa – BMWBlog.com

BMW Motorrad

Comentarii

©2024 BMW BLOG ROMANIA.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

BMW BLOG ROMANIA aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account