[VIDEO] LARTE Design propune un tuning estetic extrovertit pentru BMW XM

LARTE Design

LARTE Design scoate și mai mult în evidență personalitatea excentrică a SUV-ului BMW XM Label Red.

Primul SUV creat special de divizia BMW M GmbH exudă forță brută și un stil extrovertit. Astfel că îmbracă foarte firesc elementele de caroserie primite de la tunerul LARTE Design.

Compania fondată în 2012 în Dusseldorf are acum sediul în Ratingen, Germania. Și se bucură de renume internațional, având sucursale în SUA, Emiratele Arabe Unite și China. LARTE Design s-a specializat în proiectarea de kit-uri de tuning pentru caroseriile modelelor produse de cele mai râvnite mărci premium.

De asemenea, LARTE Design a acumulat o experiență deosebită în producerea de elemente din fibră de carbon, pe care o etalează și în cazul setului de componente dedicate modelului BMW XM Label Red. Acesta este cea mai puternică întruchipare a SUV-ului XM. Și este totodată și cel mai puternic autoturism de serie produs și omologat vreodată de BMW pentru șosea. Mai exact, are o propulsie plug-in hybrid care include un motor V8 de 4,4 litri și un motor electric. Per ansamblu sistemul livrează 748 CP și un cuplu uriaș, de 1.000 Nm. Aceste resurse îi permit lui BMW XM Label Red să gonească de la 0 la 100 km/h în 3,8 secunde.

Versiunea Label a modelului BMW XM costă în România de la 198.016 de euro (cu TVA inclus). Mai mult de atât BMW XM Label va fi produs în doar 500 de exemplare. Dar cine vrea o notă și mai distinctă, pe lângă prețul și performanțele exclusivist ale modelului de serie limitată, are la dispoziție kit-ul complet de elemente LARTE Design.

LARTE Design a manufacturat elementele pentru XM din carbon și materiale compozite

Tunerul subliniază că toate elementele de caroserie pentru XM au fost manufacturate în propriul centru de producție. Fiecare componentă, precum și elementele de montare, sunt însoțite de certificarea TÜV GERMANY.
Clienții pot opta ca elementele LARTE Design să fie manufacturate din fibră de carbon produsă în Germania sau din materiale compozite. De asemenea, componentele pot avea finisare lucioasă sau pot fi vopsite în culoarea caroseriei. În acest sens sunt disponibile nuanțele de culoare M Black Carbon Metallic, BMW Individual Urban Green Metallic sau Skyscraper Grey Metallic.

În clipul video de mai jos LARTE Design ne prezintă kit-ul pentru BMW XM:

Setul de elemente pentru XM cuprinde o capotă cu fante de aer, carcase din fibră de carbon pentru oglinzile laterale, extensii pentru spoilerul frontal, extensii și aplice pentru aripile roților din față și din spate, pragurile laterale și portiere. La partea din spate pot fi montate un eleron subțire la baza lunetei, un eleron de dimensiuni mari la nivelul plafonului. Iar la nivelul spoilerului din spate se remarcă extensiile și difuzorul puternic profilat, care include și lumini pentru frână. De asemenea, cele patru ieșiri ale eșapamentului, dispuse pe verticală, au ornamente din fibră carbon.

Nu în ultimul rând, LARTE Design oferă și jante forjate cu dimensiuni impozante, de 23 de inch. Acestea au un design captivant, datorat faptului că spațiile dintre cele 5 spițe sunt acoperite aproape integral cu un disc.

Sursa pozelor și informațiilor: larte-design.com

În clipul video de mai jos puteți vedea și impresiile noastre din cadrul primului test pe care l-am realizat în România cu BMW XM.

BMW Motorrad

Comentarii

©2024 BMW BLOG ROMANIA.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

BMW BLOG ROMANIA aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account