Top 5 cele mai scumpe dotări posibile pentru noul BMW Seria 5

BMW Seria 5

E destul de clar pentru toată lumea că, în cazul producătorilor premium, există o listă de dotări opționale care pot ajunge să dubleze prețul de listă al mașinii. Așa că am hotărât să vedem care sunt cele mai scumpe dotări opționale disponibile pentru noul BMW Seria 5.

Partea bună pentru cei care sunt interesați de noul BMW Seria 5 este aceea că mașina vine foarte bine echipată în standard. Surprinzător de bine echipată chiar. Practic, fiecare versiune motorizare – cu excepția modelului 520d – este echipată în standard cu transmisie automată, cu sistem de navigație Business, cu pilot automat cu funcție de frânare, cu scaune reglabile parțial electric și multe altele. Dar, cu siguranță există persoane care își doresc mai mult decât echiparea standard. Pentru acest top nu vom lua în calcul pachete opționale create de BMW, ci vom pune accent pe dotările individuale și pe prețurilor lor de achiziție.

Locul V: Tapițerie din piele exclusivă Nappa

În echiparea standard, noul BMW Seria 5 este echipat cu tapițerie din stofă, dar ai opțiunea de a alege o combinație de stofă/Alcantara fără niciun cost suplimentar. Totuși, pentru cei mai pretențioși există tapițeria din piele exclusivă Nappa care are un preț de listă de 2.740 de euro, cu TVA inclus. În cazul acestei tapițerii poți opta pentru diferite culori și cusături, printre care se remarcă mixul dintre culoarea Alb Ivory și cusături contrastante negre.

BMW Seria 5Locul IV: Jante din aliaj ușor BMW Individual V-Spoke 20”

Nu spunem acum că noul BMW Seria 5 nu va arata bine cu jante pe 20 inch, însă îți recomandăm să te gândești de două ori înainte să optezi pentru aceste jante. Ce-i drept, cu un design bicolor și echipate cu anvelope mixte cu dimensiunile 245/35 R20 pe față și 275/30R20 pe spate vor arată foarte bine, însă prețul lor de achiziție este 2.852 de euro, cu TVA inclus.

BMW Seria 5Locul III: Driving Assistant Plus

Dacă vrei să profiți de toate sistemele de asistență pe care BMW le pune la dispoziția ta în cazul noii Serii 5, atunci Driving Assistant Plus este una dintre dotările pe care le vrei. Pentru 2.852 de euro, cu TVA inclus. Practic, te bucuri de un condus semi-autonom indiferent de situația de trafic, iar mașina poate să preia controlul atunci când tu nu poți sau nu vrei. În traficul bară la bară, mașina menține direcția, utilizează frânele și accelerația, iar schimbarea benzii de circulație poate fi și ea făcută automat prin acționarea semnalizatorului.

Locul II: Adaptive Drive

Adaptive Drive este acel sistem care lucrează împreună cu cel al controlului dinamic al amortizoarelor și te ajută să stezi mașina după bunul tău plac. În cazul de față, pentru 3.616 euro, cu TVA inclus, primești și bare stabilizatoare față/spate. Dacă vrei să completezi pachetul dinamic, optează și pentru direcția integrală activă (1.273 euro), pentru suspensia M Sport (428 de euro) și pentru sistemul de frânare M Sport (560 de euro).

BMW Seria 5Locul I: Sistem de sunet Bowers & Wilkins

Știm cu toții că muzica e importantă în mașină, iar sistemul Bowers & Wilkins are multe atuuri de partea sa și costă 4.736 euro, cu TVA inclus. De banii ăștia primești 16 difuzoare cu o putere combinată de 1.400 W, iar twiteerele sunt create din diamante sintetice. Pe lângă asta, mai primești două difuzoare medii cu tehnologie Kevlar și alte două subwoofere centrale cu tehnologie Rohacel – habar n-am ce înseamna asta.

În total, aceste cinci dotări opționale costă fix 16.796 de euro, ceea nu e deloc puțin. Cam acesta este topul cinci al celor mai scumpe dotări opționale disponibile pentru noul BMW Seria 5, dar dacă ai și alte sugestii, le așteptăm mai jos în rubrica de comentarii.

Descopera colecția de lifestyle BMW și alege-ți accesoriul perfect:

BMW Motorrad

Comentarii

©2021 BMW BLOG ROMANIA.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

BMW BLOG ROMANIA aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account