VIDEO: Programul de personalizare AC Schnitzer pentru BMW X6

AC Schnitzer anunță că are în lucru programe de creștere a puterii modelelor BMW X6 cu propulsii diesel 30d (286 CP) și 40d (340 CP). Însă, până la upgrade-ul de putere, AC Schnitzer prezintă o listă de opțiuni care sporesc caracterul dinamic al modelului BMW X6.

Pentru modelele X6 fără suspensie pneumatică este propus un kit de arcuri sport, care coboară garda la sol cu 20 mm la puntea față și cu 25 mm la puntea spate. Astfel este coborât și centrul de greutate, ceea ce favorizează ținuta de drum dinamică.

Aspectul sportiv este amplificat de elementele create pentru a completa body kit-ul M al modelului BMW X6. Aceste elemente sunt extensia pentru spoilerul frontal, pragurile laterale (care pot avea și folie de protecție și emblemă AC Schnitzer), eleronul de la nivelul plafonului. De asemenea, sunt oferite extensii care reliefează decupajele aripilor cu aproximativ 9 mm la roțile din față și 30 mm la roțile din spate. Bineînțeles, odată cu evazarea aripilor sunt propuse și distanțiere de 10 mm pentru roțile din spate, ceea ce AC Schnitzer spune că influențează pozitiv și stabilitatea mașinii.

Toate acestea îi oferă lui X6 un look și mai impunător, la care contribuie și cele trei modele de jante AC Schnitzer, cu diamentru mare de 22 de inch. Sunt disponibile jantele AC1 Racing forjate bicolore, jantele AC1 din aliaj ușor bicolore sau în nuanță antracit, precum și Type V forjate, propuse tot în variante cromatice bicolor sau antracit.
La interior, personalitatea sportivă a lui BMW X6 este subliniată de elemente AC Schnitzer precum pedalele de aluminiu, clapetele de aluminiu pentru schimbarea treptelor de viteze sau butonul rotativ pentru iDrive cu sigla tunerului german.

Sursa pozelor și informațiilor: AC Schnitzer

BMW Motorrad

Comentarii

©2023 BMW BLOG ROMANIA.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

BMW BLOG ROMANIA aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account