BMW Seria 3 vs BMW Seria 4 Gran Coupe – Ghidul cumpărătorului

Nu trebuie să te grăbeşti atunci când achiziţionezi o maşină nouă. Piaţa e plină de oferte şi încă flămândă de clienţi noi, aşa că te sfătuim mai întâi să descoperi ce nevoi ai şi abia apoi să scoţi banii de la saltea.

Dacă ai un buget de 30.000 – 40.000 de euro şi cauţi un sedan premium care să-ţi satisfacă mai multe pofte cu siguranţă o să ajungi să te uiţi şi la un BMW Seria 3. Este referinţa în clasa din care face parte de mai mulţi ani pentru că reuşeşte să combine utilul cu plăcutul într-un mod care satisface cerinţele multor clienţi. Unii le cumpără doar pentru că au auzit vorbe bune despre ele, alţii le cumpără după ce au mers cu maşina unui prieten şi au rămas suprinşi de caracterul ei sportiv, dar majoritatea le cumpără după ce au studiat bine piaţa şi au ajuns la o concluzie cât se poate de raţională.

BMW Seria 3

E mult empirism în alegerea unei maşini şi asta ajută foarte mult un BMW Seria 3 pentru că este o maşină pe care o simţi, o maşină care-ţi oferă experienţe. Noul BMW Seria 3 a rezolvat câteva probleme din trecut cu spaţiul interior şi este acum un „all rounder” mult mai bun. Păstrează ingredientele care i-au câştigat respectul puriştilor (mai puţin partea cu direcţia asistată electronic), dar aduce şi destule inovaţii pentru a se deosebi de vechile generaţii. E bine echipat şi sub capotă, cu dieseluri de trei, patru ori şase cilindri, iar noile motoare pe benzină supraalimentate îţi aduc putere, sunet de maşină sport şi un consum la care doar visai cu ceva ani în urmă.

BMW Seria 4 Gran Coupe

Problemele pentru BMW Seria 3 nu par a veni însă din partea concurenţei, ci mai mult din propriul său anturaj, acolo unde întâlnim un BMW Seria 4 Gran Coupe, o maşină mult mai frumoasă, cu un design special, care pare să ofere aceleaşi lucruri, dar şi ceva în plus, la preţuri la fel de avantajoase. Un BMW 320i are un preţ de pornire de 34.500 de euro, iar un 320d de 36.900 euro. BMW Seria 4 Gran Coupe împarte cam aceleaşi motorizări cu BMW Seria 3, dar plăteşti ceva mai mult pentru design. 37.900 de euro costă un BMW 420i Gran Coupe şi 40.800 euro un 420d. Care sunt asemănările şi deosebirile dintre cele două maşini şi ce trebuie să ştii înainte de a-ţi umple coşul de cumpărături vedeţi în clipul de mai jos.

 

 

BMW Motorrad

Comentarii

©2024 BMW BLOG ROMANIA.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

BMW BLOG ROMANIA aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account