BMW iM2 fură curent din viitor

Cineva și-a imaginat cum ar arăta un BMW M electric, iar rezultatul e un mix între „foarte tare” și „nuș’ ce să zic”.

Foarte tare pentru că tipul cu ideea nu a insistat ca mașina să arate ca un frigider de ultimă generație doar pentru că are baterii în loc de rezervor; nuș ce să zic pentru că, pe alocuri, arată ca un bodykit din fibră de sticlă construit de un Dorel care a văzut Furios și iute de 80 de ori. Se numește iM2, nu M2i, deci ar trebui să fie o colaborare între divizia M și divizia i.

Gândiți-vă, totuși, că M-urile electrice sunt o certitudine, chiar dacă nu în viitorul apropiat. Deja avem un i8 care arată a supercar și afișează cifre de supercar, deși suntem abia în 2017. Dacă în Franța mașinile pe benzină și pe motorină vor fi interzise în cele din urmă (în 2040), probabil că și industria auto își va pune întrebări în legătură cu asta. Cât o mai ținem așa? Este Macron de luat în seamă ori se dă cocoș după ce a câștigat alegerile?

Adevărata întrebare pentru fanii BMW este: poate exista un M fără benzină? Păi, sigur că da. Un M trebuie să fie performant, trebuie să fie agresiv și trebuie să fie plăcut de condus. Electricitatea aduce cu ea performanțele și agresivitatea necesare unui M, rămâne însă discutabilă partea cu plăcerea de a conduce o mașină performantă care sună ca un instrument de igienă dentară? Oricum, nu avem de ales, așa că mai bine începeți de acum să vă acomodați cu ideea.

 

 

BMW Motorrad

Comentarii

©2023 BMW BLOG ROMANIA.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

BMW BLOG ROMANIA aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account