Antrenament Lockdown 2.0: echipa de bob a Jamaicăi ajunge pe pârtii cu MINI Cabrio

Cum perioada de carantină a împiedicat tehnicile tradiţionale de antrenament, echipa de bob a Jamaicăi a trebuit să devină creativă şi să-şi ducă regimul riguros pe pante cu un MINI Cabrio.

Echipa, compusă din pilotul Shanwayne Stephens (30 de ani), Dy’Neal Fe’ssal (28 de ani) şi Matthew Wilson (30 de ani), şi-a dus antrenamentul la un alt nivel şi a atacat cea mai mare pârtie interioară din Marea Britanie, la The Snow Center din Hemel Hempstead.

Trioul a împins MINI Cabrio, decorat în culorile inconfundabile ale steagului jamaican, în sus şi în jos pe panta înzăpezită pentru antrenamentul de rezistenţă suprem, obiectivul fiind de a obţine un avantaj asupra adversarilor înainte de sezonul de iarnă istovitor.

Shanwayne a declarat: „Această a doua perioadă de carantină a fost şi mai grea pentru antrenamentul nostru. Matt şi Dy’Neal sunt noi în echipă, aşa că ne concentrăm pe omogenizarea formulei şi pe a ajunge cu toţii la acelaşi ritm – nu au fost niciodată într-un bob şi nici măcar nu au văzut unul! Împingerea unui MINI poate părea un pic distractivă, dar acesta a fost un exerciţiu important, doar a fi pe gheaţă este complet diferit de antrenamentele din vară – efortul corpului este complet diferit şi îţi utilizezi energia în mod diferit. Temperatura la Snow Centre este de doar -3 grade, este destul de uşor în comparaţie cu ceea ce sunt obişnuiţi şi deja se plâng de frig!”

În timpul verii, în timpul primei perioade de carantină, Shanwayne şi celălalt coechipie, Nimroy Turgott, şi-au menţinut condiţia fizică cu ajutorul unei săli de gimnastică construită acasă şi folosind MINI ca un banc de forţă.

În prezent, pregătindu-se pentru calificarea la Jocurile Olimpice de iarnă de la Beijing din 2022, precum şi la diferite competiţii din America de Nord şi Europa din acest sezon, următorul eveniment major al echipei va fi Campionatele Mondiale de la Lake Placid (statul New York), din februarie 2021. Shanwayne a adăugat: „O misiune grea în faţa noastră, dar este realizabilă”.

BMW Motorrad

Comentarii

©2024 BMW BLOG ROMANIA.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

BMW BLOG ROMANIA aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account