Automobile Bavaria vă invită, în calitate de partener, la cel mai mare show aviatic din România, BIAS (Bucharest International Air Show) 2018.

Mărcile BMW Group sunt prezentate în cadrul BIAS prin dealerul Automobile Bavaria.

BMW i8 Protonic Frozen Black, noul BMW X4 şi BMW X2 sunt doar câteva modele expuse alături de aeronavele civile şi militare implicate în spectacolul aviatic.

În cadrul expoziţiei, la standul Automobile Bavaria din hangarul 2, publicul va putea vizita o mică expoziţie despre trecutul aeronautic al mărcii BMW, companie producătoare de motoare de aeronave de la începuturile sale, cu mai bine de 100 de ani în urmă.

În cadrul expoziției statice, amplasată în hangarul 2 la Romaero Băneasa, Automobile Bavaria expune trei modele cu discount special pentru publicul participant: BMW Seria 3, BMW Seria 1 și MINI Countryman. Cei interesați pot cere detalii consultanților de vânzări aflați la fața locului.

Divizia moto BMW Motorrad este prezentă cu modelele BMW R1200 GS și BMW R NineT Racer.

În România, în cei 24 de ani de activitate, Automobile Bavaria Group a livrat peste 40.000 de vehicule, şi a înregistrat peste 1.000.000 de vizite în atelierele de service autorizate BMW, MINI şi Rolls-Royce. Cea mai mare reţea de dealeri BMW din Europa de Sud-Est detine 12 dealeri în România, dintre care: doi dealeri în Bucuresti si unul în Otopeni.

Cea mai apropiată reprezentanță de locul de desfășurare a spectacolului aviatic este cea din Băneasa, aflată vis a vis de aeroport, la adresa: Șos București-Ploiești, nr. 53 A. Clienții BMW sunt invitați pe terasa showroom-ului, la etajul 2, de unde pot urmări progamul de exerciții al pilotilor care vor evolua la aceasta edițe a BIAS. Apa și cafeaua sunt din partea casei, parcare în limita locurilor disponibile.

În cadrul BIAS, Automobile Bavaria a pus la dispoziția organizatorilor o flotă de 5 automobile din gama BMW X, pentru servicii de transport.

Peste 100 de aeronave vor survola, sâmbătă, cerul în cadrul show-ului aerian aflat la cea de-a zecea ediţie. Startul oficial are loc la ora 10.00, cu aeronave F-16 din dotarea Forţelor Aeriene Române. Mai multe detalii gasiți pe site-ul official BIAS: http://www.bias.aero/ro/http://www.bias.aero/ro/acces

BMW Motorrad

Comentarii

©2024 BMW BLOG ROMANIA.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

BMW BLOG ROMANIA aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account