BMW iX3 debutează pe marele ecran în producţia Studiourilor Marvel „Shang-Chi şi Legenda celor Zece Inele”

BMW iX3 s-a alăturat Studiourilor Marvel pentru producţia „Shang-Chi şi Legenda celor Zece Inele”, care va fi lansată în cinematografele din lumea întreagă începând cu luna septembrie. Aceasta marchează următoarea etapă a colaborării de succes a BMW cu Marvel Studios, după ce BMW X3 şi BMW Seria 2 Gran Coupé au jucat un rol în „Black Widow” a Studiourilor Marvel, la începutul acestui an.

Integrarea BMW iX3 în noul film Marvel Studios coincide cu lansarea modelului actualizat. Noile caracteristici introduse pentru iX3 în septembrie 2021 sunt vizibile în primul rând în designul exterior, dar există şi modificări pentru interior şi echipamente. Actualizarea aduce BMW iX3 mai aproape stilistic de noua familie de automobile electrice BMW premium, evidenţiată de BMW iX şi BMW i4.

Împreună cu BMW iX3, în film apare şi automobilul sport BMW M8 în Melbourne Red (culoare BMW Individual). Ambele ocupă un loc central în scenele pline de acţiune care prezintă puterea şi agilitatea ambelor automobile.

Despre „Shang-Chi şi Legenda celor Zece Inele” de la Studiourilor Marvel

„Shang-Chi şi Legenda celor Zece Inele” de la Studiourile Marvel îl are pe Simu Liu în rolul lui Shang-Chi, care trebuie să înfrunte trecutul pe care credea că l-a lăsat în urmă atunci când este atras în plasa misterioasei organizaţii Ten Rings (Zece Inele). Filmul îi mai are printre protagonişti pe Tony Leung în rolul lui Wenwu , Awkwafina în rolul lui Katy,  Michelle Yeoh în rolul lui Jiang Nan, precum şi pe Fala Chen, Meng’er Zhang, Ronny Chieng, dar şi actorul german cu origini româneşti, Florian Munteanu.

„Shang-Chi şi Legenda celor Zece Inele” este regizat de Destin Daniel Cretton şi produs de Kevin Feige şi Jonathan Schwartz, cu Louis D’Esposito, Victoria Alonso şi Charles Newirth în calitate de producători executivi. David Callaham, Destin Daniel Cretton şi Andrew Lanham au scris scenariul filmului, care debutează în cinematografele din întreaga lume începând din septembrie – lansarea în cinematografele din România are loc la 3 septembrie 2021.

Al 25-lea film din Universul Marvel s-a bucurat deja de o recepţie foarte bună de la critici. Agregatorul Rotten Tomatoes i-a oferit deja un rating de 90% din 113 recenizii până la data de 27 august.

BMW Motorrad

Comentarii

©2021 BMW BLOG ROMANIA.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

BMW BLOG ROMANIA aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account