Design nou pentru BMW i8 Roadster Safety Car în Formula E

BMW i și-a extins parteneriatul cu campionatul ABB FIA Formula E și va furniza în continuare o flotă de automobile pentru siguranță și intervenție. Flota este completată de BMW i8 Roadster Safety Car, care are un design nou și modificări menite să o adapteze mai bine pentru folosirea pe circuit.

De asemenea, flota pentru sezonul 6 al campionatului Formula E cuprinde un BMW i8 Coupé Safety Car, un BMW i3s ca automobil al directorului de cursă, un BMW 530e cu rol de mașină pentru intervenții medicale și un BMW X5 xDrive45e cu rol de mașină de intervenție și salvare rapidă.

Mexico City (MEX), 14th February 2020. Mexiko E- Prix, BMW X5 e45 Rescue Car, BMW i8 Coupé Safety Car, BMW i3s Race Director Car, BMW i8 Roadster Safety Car, BMW 530e Medical Car.

BMW i este atât partener oficial, cât și partener fondator al campionatului ABB FIA Formula E. Iar odată cu sezonul 5 participă în competiție cu echipa BMW i Andretti Motorsport, aliniind la start monoposturile BMW iFE.20, care au și rol de laboratoare pentru dezvoltarea tehnologiilor ce vor ajunge în producția de serie a modelelor BMW electrificate.

BMW nu a oferit informații tehnice suplimentare despre BMW i8 Roadster Safety Car, dar știm din specificațiile prezentate anul trecut că mașina se distinge având parbriz mai scund, gardă la sol cu 15 mm mai joasă, sistem de frânare M cu discuri de carbon și ceramică, un splitter frontal și un eleron care sporesc apăsarea aerodinamică și un roll-bar omologat FIA.

Pentru noul sezon, BMW i8 Roadster Safety Car a primit un nou design al graficii care personalizează caroseria, iar în habitaclu a fost extinsă suprafața acoperită în negru mat, menită să elimine reflexiile și să pună în evidență rolul șoferului.

BMW Motorrad

Comentarii

©2024 BMW BLOG ROMANIA.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

BMW BLOG ROMANIA aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account