Clasice culinare şi auto: o dată pe zi, Bobby Bräuer – bucătarul-şef de la EssZimmer – livrează personal un meniu cu patru feluri cu un model oldtimer BMW Group Classic

Cei care mănâncă în restaurantele şi cafenelele Feinkost Käfer din BMW Welt, Muzeul BMW şi BMW Group Classic se pot bucura de mâncăruri rafinate şi pot, de asemenea, să arunce o privire asupra celor mai noi generaţii de automobile, dar şi a maşinilor clasice. În luna decembrie, bucătarul-şef Bobby Bräuer şi BMW Group Classic aduc această experienţă direct acasă.

Deţinător a două stele Michelin, bucătarul-şef de la restaurantul EssZimmer by Käfer din BMW Welt oferă nu numai un meniu exclusiv cu patru feluri de mâncare „Bobby to Go Bon Appétit” ce este disponibil de vineri până duminică (inclusiv de Crăciun şi Revelion) până la sfârşitul anului, dar şi livrează personal o dată pe zi. În cadrul parteneriatului de catering, BMW Group Classic îi oferă un model clasic din colecţia sa de automobile de epocă. Prin tragere la sorţi este selectat cel care poate primi livrarea rafinată acasă. „În timpul celei de-a doua carantine, dorim să oferim din nou oaspeţilor noştri delicii culinare şi, prin urmare, oferim un pachet complet pentru gurmanzi. Sunt deosebit de încântat că BMW Group Classic ne oferă o maşină de epocă pentru ca o dată pe zi să livrăm meniul nostru exclusiv”, a spus Bobby Bräuer despre proiect. Aici puteţi arunca o privire în culise.

Gurmanzii pot aştepta cu nerăbdare o compoziţie nobilă pentru doi: antreul îl reprezintă somonul afumat Ora King, urmat de o supă-cremă de castane. Felul principal propune obraji de viţel fierţi, iar desertul îl constituie o tartă de caramel cu vanilie din Tahiti. Livrarea este posibilă în zona metropolitană München, dar comanda se poate ridica şi de la restaurantul Bavarie din BMW Welt (duminica în faţa clădirii Double Cone). Informaţii suplimentare şi formularul de comandă sunt disponibile în magazinul online Feinkost Käfer la https://www.feinkost-kaefer.de/bobbytogo.

Muzeul BMW – istoria aproape

Vizitatorii de toate vârstele pot explora trecutul, prezentul şi viitorul mărcii BMW în cadrul BMW Welt, a Muzeului BMW şi a uzinei BMW. Muzeul BMW joacă un rol important în această poveste. De la redeschiderea din 2008, edificiul a prezentat cu succes istoria BMW şi a oferit o perspectivă asupra viitorului. De asemenea, muzeul explorează tema mobilităţii în beneficiul tinerilor vizitatori. Muzeul Junior organizează un program special pentru copii şi tineri, bazându-şi conceptul educaţional pe învăţare prin joacă. Muzeul are şi propria istorie: este unul dintre cele mai vechi muzee auto din Germania, a fost construit în 1973 şi a fost declarat monument istoric în 1999.

BMW Motorrad

Comentarii

©2021 BMW BLOG ROMANIA.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

BMW BLOG ROMANIA aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account