Noul BMW M4 GTS va fi cel mai rapid și mai radical M4

BMW M4 GTS

BMW M4 GTS este inspirat din lumea motorsportului, va fi mai puternic și mai ușor decât un BMW M4 de serie și vine să continue linia de succes inițiată de BMW M3 GTSPrintre inovațiile tehnologice care ar putea echipa noul BMW M4 GTS se numără farurile cu tehnologie laser prezentate de BMW la CES 2015 pe BMW M4 Iconic Lights Concept. În plus, noul BMW M4 GTS ar putea beneficia și de injecția cu apă, tehnologie ce va fi testată pe BMW M4 MotoGP Safety Car.

BMW M4 GTS

Deghizat și colantat cu logo-urile MotoGP Safety Car, noul BMW M4 GTS a fost surprins în teste, iar din imagini reiese că farurile laseri și blocurile optice spate de tip OLED nu sunt singurele elemente de „design” preluate de la BMW M4 Iconic Lights Concept. Spoilerul față și bara din spate sunt și ele, de asemenea, preluate de la conceptul prezentat la CES 2015. Pachetul aerodinamic mai cuprinde și o serie din elemnete de carbon printre care plafonul și masivul eleron spate.

BMW M4 GTS

Este de așteptat ca noul BMW M4 GTS să aibă o greutate mai mică decât cea a versiunii de serie și, cel mai probabil, în construcția mașinii se va apela intens la plastic ranforsat cu fibră cu de carbon, limita de greutate, conform www.bmwblog.com, fiind de 1.450 kg. Noul BMW M4 GTS va avea sub capotă același șase-n linie al BMW-ul M4. Totuși, puterea va fi crescută până undeva în jurul a 460-470 CP, iar injecția cu apă va fi utilizată pentru a obține un plus în procesul de răcire.

BMW M4 GTS

Mai mult, noul BMW M4 GTS va fi destul de radical, mai ales că o serie de elemente destinate confortului vor dispărea. Printre ele se numără bancheta spate, în timp ce scaunele față vor fi înlocuite cu scaune de tip scoică, de curse. În plus, se va renunța și la o serie de gadget-uri pentru a menține greutate mașinii la un nivel cât mai scăzut. Noul BMW M4 GTS pare că se află în linie dreaptă pentru intrarea în producția de serie și își va face apariția, cel mai probabil, la începutul lui 2016.

Sursă foto: World Car Fans

 

BMW Motorrad

Comentarii

©2024 BMW BLOG ROMANIA.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

BMW BLOG ROMANIA aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account