Cu cinci luni înainte de lansarea pe piaţă, a fost comandată prima flotă de BMW i4 în România

BMW i4 se bucură de un interes deosebit pe piaţa din România şi a înregistrat o primă flotă deja cu cinci luni înainte de lansare. Este vorba de cinci modele BMW i4 eDrive40, în configuraţii identice, care vor fi folosite de top managementul unei companii româneşti. Valoarea de listă a celor cinci modele depășește un sfert de milion de euro. Comanda a fost înregistrată de dealerul APAN Motors Iaşi, cu posibilitatea de a fi suplimentată, şi se adaugă unui total de câteva zeci de comenzi ferme la nivel naţional.

„Sportivitatea modelelor noastre din clasa medie a definit de-a lungul anilor imaginea BMW. Din această perspectivă, BMW i4 este un model deosebit de important pentru marcă. O primă flotă de un sfert de milion de Euro cu aproape jumătate de an înainte de lansare înseamnă un start important. La acestea se adaugă câteva zeci de comenzi ferme care confrimă succesul de care se bucură BMW i4 și în România”, explică Josef Reiter, director general BMW Group România.

Noul BMW i4 va fi disponibil pentru livrări începând din primul trimestrul al anului viitor. Poate fi configurat în două versiuni de motorizare, eDrive40 (cu un motor pe puntea spate, care dezvoltă 340 CP) sau M50 (cu un motor pe fiecare punte şi o putere totală a sistemului de 544 CP). Ambele modele sunt echipate cu o baterie cu o capacitate brută de 83,9 kWh (capacitate netă 80,7 kWh) pentru o autonomie maximă calculată în ciclul WLTP de 590 km pentru versiunea eDrive40.

Noul BMW i4 vine cu a cincea generaţie a sistemului de propulsie electric, cu motoare electrice sincron ultraeficiente, dar care, în premieră, nu folosesc pământuri rare, materiale cu disponibilitate limitată. Tot a cincea generaţie a sistemului de propulsie electric foloseşte celule de baterii cu chimie sofisticată NMC811, cu densitate energetică mare şi conţinut redus de cobalt. Noul BMW i4 dispune de o serie de tehnologii sofisticate, printre care şi cea mai nouă generație a sistemului de infotaiment şi control BMW, iD8.

Noul model are un preţ de început în România de 52.955 de euro, cu TVA inclusă şi fără a include programele guvernamentale Rabla sau Rabla Plus.

BMW Motorrad

Comentarii

©2024 BMW BLOG ROMANIA.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

BMW BLOG ROMANIA aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account