Black Eyed Peas ne arata lumea viitorului cu BMW

black-eyed-peas-bmw-superbike

Dupa revenirea recenta pe marele ecran in filmul Ghost Writer, BMW isi intensifica eforturile de marketing, de aceasta data in lumea muzicala. Trupa pop “Black Eyed Peas” impreuna cu solista lor vocala Fergie promoveaza marca BMW in cel mai recent videoclip al lor, Imma Be Rocking That Body.

In videoclipul de mai jos, pe la minutul 1:35, supermotocicleta BMW S1000RR serveste ca mijloc de transport pentru talentata si nonconformista Fergie.

Motocicleta BMW apare si in urmatoarele secvente, dar cireasa de pe tort vine la minutul 7:57, cand intra in scena in acest videoclip futurist BMW ActiveHybrid X6, cel mai puternic hibrid disponibil pe piata.

black-eyed-peas-bmw-active-hybrid-x6

La acest moment, videoclipul Imma Be Rocking That Body se apropie de un milion de vizualizari pe Youtube, iar aceasta cifra corespunde unui singur videoclip. Ca sa facem o estimare, am putea spune ca deja milioane de oameni au vazut noul videoclip si implicit marca BMW asociata cu acesta.

Nu stim sigur ce sfori a tras BMW ca sa realizeze aceasta performanta, dar am vrea sa felicitam departamentul de marketing pentru mutarea unei parti a materialelor lor promotionale in mediul online.

BMW Motorrad

Comentarii

©2024 BMW BLOG ROMANIA.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

BMW BLOG ROMANIA aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account