Ediţie limitată BMW X5 şi BMW X6 Black Vermilion şi ediţie limitată BMW X7 Frozen Black – prezenţă impunătoare, design exclusiv

Oferta de modele X din segmentul superior a devenit şi mai spectaculoasă, o dată cu prezentarea unor ediţii speciale cu un design exclusiv şi impunător: BMW X5 şi BMW X6 Black Vermilion şi  BMW X7 Frozen Black. Noile modele pot fi comandate şi în România.

Gama BMW X este o poveste de succes specială – de-a lungul timpului BMW a deschis noi categorii de modele cu lansarea, pe rând a fiecărui membru al familiei X. Numai în 2020 şi cu aproape 250.000 de unităţi vândute în întreaga lume, trioul de modele SAV şi SAC provenit de la Spartanburg (SUA) a contribuit decisiv la succesul mărcii BMW. Aproximativ fiecare al optulea model BMW nou livrat a fost un BMW X5, X6 sau X7. Pe piaţa din România aceste modele se bucură de o apreciere specială, BMW X5 fiind constant în ultimul deceniu cel mai bine vândut model al mărcii.

Toate cele trei modele ediţie sunt puse în vânzare cu toate motoarele disponibile pentru fiecare dintre modelele lor originale. Acestea pot fi comandate cu efect imediat, lansarea pe piaţă începând din august 2021. Preţurile în România încep de la 89.182 de euro pentru BMW X5 Black Vermilion (motorizarea X5 xDrive25d), 100.700 de euro pentru BMW X6 Black Vermilion (motorizarea X6 xDrive30d) şi 105.000 de euro pentru BMW X7 în Frozen Black metalizat (motorizarea X7 xDrive 40d), preţurile includ TVA 19%.

Deosebit de atractive: ediţiile BMW X5 şi X6 Black Vermilion
Accentul central al ediţiei Black Vermilion este interacţiunea dintre culorile negru şi roşu. De exemplu, grila dublă BMW cu bare roşii, un finisaj unic, creează un contrast eficient cu vopseaua specială BMW Individual Frozen Black metalizat. La BMW X6 Black Vermilion, aceste finisaje sunt potenţate de grila Iconic Glow. Farurile M Shadow Line cu lumină laser BMW, care includ iluminare de accent cu semnătură X albastră, completează aspectul distinctiv al părţii frontale. Mai mult, la exterior, pachetul M Sport subliniază caracterul dinamic al ediţiilor BMW X5 şi X6 Black Vermilion. Acesta cuprinde, printre altele, spoiler faţă şi difuzor spate specifice, precum şi M Shadow Line lucioasă cu opţiuni extinse. În spatele jantelor de 22 de ţoli, din aliaj uşor, cu design 742 M double-spoke şi finisare Orbit Grey, echipate cu anvelope mixte concepute exclusiv pentru aceste modele ediţie, etrierele de frână M Sport de culoare roşu lucios se remarcă drept un punct de atracţie vizual atractiv.

În interiorul tapiţeria M Alcantara, de culoare antracit, a acoperişului oferă o ambianţă excepţional de sofisticată. Un logo Edition în finisaj BMW Individual Black Piano, prelucrat fin şi dispus pe capacul suportului pentru pahare, subliniază exclusivitatea modelului ediţie specială.

Aplicaţia din sticlă Crafted Clarity de pe controlerul iDrive, selectorul automat de viteze şi butonul Start/Stop, precum şi finisajul interior din lemn preţios BMW Individual Fineline Black cu încrustări din aluminiu oferă accente sofisticate suplimentare. Conducătorul şi pasagerul din faţă călătoresc pe scaune confort, care oferă o multitudine de opţiuni de reglare. Tapiţeria cu conţinut extins BMW Individual cu piele Merino Black este îmbunătăţită suplimentar de cusăturile contrastante roşii specifice ediţiei, atât pentru scaunul conducătorului, cât şi pentru scaunul pasagerului din faţă. În interiorul BMW X5 Black Vermilion, accentele roşii se regăsesc şi pe scaunele din spate. În mod similar, muchia covoraşelor din faţă şi din spate este finisată în roşu. Sticla cu protecţie solară, cu geamuri spate întunecate, îmbunătăţeşte intimitatea pasagerilor, în timp ce se îmbină armonios cu designul exterior sportiv şi dinamic.

Ediţia BMW X7 în Frozen Black metalizat – individuală şi expresivă
La fel ca ediţiile Black Vermilion, noua ediţie BMW X7 este finisată tot în culoarea specială BMW Individual Frozen Black metalizat. Vopseaua specială mată-metalizată scoate perfect în evidenţă detalii de design ale caroseriei. Etrierele de frână BMW M Sport din spatele jantelor de 22 de ţoli, din aliaj, cu design BMW Individual Y-spoke 758 I şi finisare Orbit Grey mat, sunt finisate în negru lucios. Combinat cu pachetul M Sport şi M High Gloss Shadow Line cu opţiuni extinse. Interiorul ediţiei BMW X7 în Frozen Black asigură o atmosferă discretă şi elegantă datorită tapiţerie M Alcantara, de culoare antracit, a acoperişului, aplicaţiei de sticlă Crafted Clarity şi sticlei cu protecţie solară.

BMW Motorrad

Comentarii

©2024 BMW BLOG ROMANIA.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

BMW BLOG ROMANIA aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account