Expresiv şi exclusivist: Noile culori speciale BMW Individual pentru BMW XM

BMW XM

BMW XM primește o paletă de culori exclusiviste. Uzina BMW Group din Spartanburg extinde gama de culori pentru caroseria primului automobil electrificat de înaltă performanţă de la BMW M GmbH.

Extrovertit, neconvenţional: prezenţa puternică şi un limbaj de design definesc BMW XM. Primul automobil electrificat de înaltă performanţă de la BMW M GmbH fascinează atât prin design, cât şi prin sistemul său de propulsie M HYBRID inovator, care oferă 480 kW/653 CP.  Vopseaua specială de la BMW Individual, care poate fi comandată din aprilie 2023, aduce acum un plus de personalizare pentru BMW XM.

CLICK AICI pentru a vedea prețurile și specificațiile lui BMW XM în România.

La uzina BMW Group din Spartanburg, în SUA, opţiunile de vopsea sunt extinse semnificativ cu gama BMW Individual. Noile culori ale caroseriei, inclusiv variantele BMW Individual Urban Green, BMW Individual Petrol Mica metalizat, BMW Individual Anglesey Green metalizat şi BMW Individual Sepia metalizat, conferă BMW XM o notă deosebită de caracter individual.

Toate finisajele speciale de vopsea BMW Individual sunt aplicate într-un proces de fabricaţie separat, cu un nivel important de procese manufacturiere. Un tratament deosebit de precis al suprafeţei şi un finisaj atent asigură că acestea sunt caracterizate printr-o profunzime remarcabilă a culorii şi o strălucire maximă.

Gama de vopseluri speciale BMW Individual a fost extinsă de curând la Spartanburg şi pentru celelalte modele produse aici, de la BMW X3 la BMW X6. Clienţii au la dispoziţie o gamă de peste 50 de oţiuni de vopseluri uni, metalizate sau mate.

Aceste culori speciale nu sunt cuprinse în BMW Car Configurator. Special pentru selecţia culorilor BMW Individual este aplicaţia web BMW Individual Vizualizer. Mai multe detalii aici: https://www.bmw-m.com/en/fastlane/bmw-individual.html

 

BMW Motorrad

Comentarii

©2024 BMW BLOG ROMANIA.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

BMW BLOG ROMANIA aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account