FOTO: Aniversarea celor 50 de ani de BMW M în cadrul Romanian Retro Racing

BMW M a aniversat împlinirea a 50 de ani de la fondare cu ocazia ultimei etape Romanian Retro Racing. În acest sens o expoziţia de pictură şi fotografie a fost pregătită împreună cu Galeria Galateca. Iar BMW M4 Competition xDrive Coupé a avut rolul de safety car pentru campionatul naţional dedicat automobilelor istorice pe circuit.

Participanţii la eveniment au admirat lucrări din cadrul expoziţiei aniversare de pictură şi fotografie BMW M. Aceasta a fost lansată în luna iulie împreună cu Galeria Galateca. Și a expus fotografiile și picturile artiștilor Andra Mihai, Alex Mariş, Radu Chindriş, Ciprian Mihai şi Dragoş Savu.

Competiția Romanian Retro Racing, organizată sub egida FRAS şi Retromobil Club, a aliniat la start zeci de participanți. Printre aceștia s-au numărat Andrei Tureanu, care a condus un BMW 325i (E30) într-un livery clasic „Tic-Tac”. Această grafică aduce aminte de cea folosită de canadianul Allen Berg care a mers în cursele de turisme pilotând legendarul BMW M3 (E30). De asemenea, pilotul român Gunter Graef, care are o experienţă acumulată inclusiv în competiţii pe Nürburgring, a participat cu BMW 2002. Acesta este un model care la finalul anilor ’60 şi începutul anilor ’70 a câștigat o reputație deosebită pentru BMW în competițiile pe circuit sau în raliuri.

CLICK AICI pentru a vedea mai multe detalii despre etapa Romanian Retro Racing găzduită în Adâncata.

 

 

BMW Motorrad

Comentarii

©2024 BMW BLOG ROMANIA.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

BMW BLOG ROMANIA aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account