Așa ar putea arăta viitorul BMW X1

BMW X1 își va schimba în curând blana și năravul, iar designerii virtuali au început deja să schițeze o posibilă siluetă. 

A doua generație de BMW X1 a fost unul dintre cele mai reușite modele din gama X, atât din punct de vedere al designului semnat de tânărul Calvin Luk, dar și din punctul de vedere al ținutei de drum. Mai aproape de un MINI decât de un BMW, modelul X1 a reușit să mai liniștească apele atunci când a fost anunțată o platformă cu tracțiune față în gama de modele BMW. Puțini s-au așteptat la un comportament atât de dinamic și la o experiență de condus atât de plăcută pentru șoferii obișnuiți până atunci cu tracțiunea spate.

Acum, după un ciclu de viață de șapte ani, BMW X1 este pregătit pentru schimbarea la față, una care se anunță a fi destul de îndrăzneață. Marile schimbări le vom vedea la interior, acolo unde probabil că va împărți multe elemente cu noul BMW Seria 2 Active Tourer   . La exterior ne așteptăm ca modelul să se încadreze în noile tendințe de design ale mărcii, dar să păstreze o linie mai conservatoare decât celelalte modele din gama X. Să sperăm că grilele nu vor fi prea mari pentru micul SUV și că schimbările vor marca o evoluție și nu e revoluție de design.

Uitându-ne la pozele spion, putem remarca niște proporții de hatchback înălțat similare cu ale vechiului model și niște grile generoase, dar care nu arată ca niște găuri negre în care dispar colonii de albine. Cu siguranță va fi ceva mai voluminos pentru că ăsta este trendul, dar ne așteptăm la o creștere minoră în înălțime și în lățime mai mult decât la o creștere semnificativă de lungime sau de ampatament. Zvonurile spun că modelul se va lansa anul acesta, așa că puneți bani deoparte dacă sunteți în căutarea unui SUV premium mai accesibil, ori așteptați oferte de nerefuzat pentru modelul actual.

 

Sursa – Motor1

 

BMW Motorrad

Comentarii

©2023 BMW BLOG ROMANIA.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

BMW BLOG ROMANIA aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account