Premieră globală la Goodwood Festival of Speed: primul BMW M3 Touring MotoGP Safety Car

BMW M3 Touring MotoGP Safety Car

BMW M GmbH îşi va concentra activităţile la ediţia din acest an (23-26 iunie) a Festivalului Vitezei de la Goodwood pe sărbătorirea a 50 de ani de la fondare. BMW M prezintă numeroase modele din trecut, prezent şi viitor pentru a marca această ocazie. Acestea includ premiera mondială a primului BMW M3 Touring MotoGP Safety Car.

Vizitatorii festivalului vor fi printre primii care vor putea descoperi în detaliu la cel mai nou Safety Car de la BMW M, „Official Car of MotoGP” din 1999. BMW M3 Touring MotoGP Safety Car va avea prima apariţie în curse tot în Marea Britanie, la începutul lunii august, la Grand Prix-ul Marii Britanii de la Silverstone.

Cel mai nou membru al flotei Safety Cars se bazează pe primul BMW M3 Competition Touring cu M xDrive, care urmează să aibă premiera mondială tot la Goodwood. Combină nivelul înalt de capacitate tehnologică, performanţă şi cunoştinţe ale familiei BMW M3 şi BMW M4 cu natura practică a unui model touring cu cinci uşi. Ambele maşini, automobilul de serie şi modelul Safety Car, au fost dezvăluite joi, 23 iunie, la Goodwood Festival of Speed, după care vor lua parte la renumita cursă de coastă în toate zilele festivalului.

Declarația directorului executiv BMW M GmbH despre noul break de cu rol de Safety Car

„Premierea mondială a noului BMW M3 Touring reprezintă un alt punct culminant în anul nostru aniversar, deoarece vom prezenta un BMW M3 ca model touring pentru prima dată în istoria noastră de 50 de ani”, a declarat Franciscus van Meel, director executiv al BMW M GmbH. „Includerea acestui nou automobil de înaltă performanţă în flota noastră de MotoGP Safety Cars este următorul pas evident pentru noi. De-a lungul deceniilor noastre de parteneriat cu proprietarul drepturilor MotoGP, Dorna Sports, am acordat întotdeauna o atenţie deosebită furnizării celor mai noi modele BMW M din motive de siguranţă pe circuit şi continuăm această tradiţie cu BMW M3 Touring MotoGP Safety Car. Aşteptăm cu nerăbdare să-l vedem performând pe legendara coastă de la Goodwood şi apoi să apară în cursele din elita sporturilor cu motor.”

Echiparea specială a primului BMW M3 Touring MotoGP Safety Car

Aspectul vizual al noului BMW M3 Touring MotoGP Safety Car este un omagiu adus celor 50 de ani de BMW M şi deceniilor de parteneriat cu MotoGP. Modelul Safety Car va avea un design special 50 Years of BMW M, iar toate MotoGP Safety Cars din 1999 până în prezent sunt listate pe maşină.

BMW M3 Touring MotoGP Safety Car va fi echipată cu întreaga gamă de produse de la BMW M Performance Parts pentru apariţia sa pe circuit. Alte modificări aduse modelelor MotoGP Safety Car includ scaune de curse Recaro, centuri de siguranţă cu prindere în 4 puncte, traversă de siguranţă, lumini pe plafon, lumini intermitente frontale, deconectare de urgenţă şi un sistem de extracţie a combustibilului.

Pentru mai multe informaţii despre BMW M GmbH şi implicarea ca „Official Car of MotoGP”, consultaţi: www.bmw-m.com.

BMW M GmbH

BMW M GmbH este o filială deţinută în totalitate de BMW AG. Prin produsele şi serviciile în domenii de activitate precum automobilele BMW M, BMW Individual, pachetele şi opţiunile M Sport, BMW Driving Experience, precum şi automobilele de intervenţii şi operaţiuni, compania se adresează clienţilor cu cerinţe deosebite în privinţa performanţelor, exclusivităţii şi personalizării automobilelor deţinute. Având sediul la München, compania a fost fondată în 1972 ca BMW Motorsport GmbH. De atunci, litera M a devenit sinonimul internaţional al succesului în motorsport şi al fascinaţiei pentru automobilele de înaltă performanţă destinate utilizării în traficul cotidian.

BMW Motorrad

Comentarii

©2024 BMW BLOG ROMANIA.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

BMW BLOG ROMANIA aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account