Inca o incercare de randare a BMW Seria 6 2012

BMW Seria 6 randare

Jon Sibal si-a pus inca o data creativitatea la munca si a creat o randare a BMW Seria 6 2012 pentru revista americana LeftLaneNews. In ciuda zvonurilor initiale, noul BMW Seria 6 2012 nu va fi fratele geaman al mult aclamatului si indragitului concept CS. Majoritatea elementelor de design ale CS-ului isi vor gasi expresia in Seria 6 GT, un nou model in familia BMW Seria 6.

LeftLaneNews relateaza ca noul 6 va fi echipat cu un propulsor V10 M, dar sursele noastre contrazic aceasta declaratie. Masina va continua sa foloseasca motorul V8 Twin-Turbo intalnit la alte modele BMW, in timp ce versiunea M6 va prelua probabil un agregat modificat de pe X5M/X6M.

Aceasta noua randare ne infatiseaza dispunerea noilor linii de design de-a lungul capotei, impreuna cu o linie corespunzatoare de design pe partile laterale. Aceste linii noi urmaresc acelasi limbaj de design intalnit la modelul recent BMW Seria 5 sedan, si care va fi prezent si pe alte BMW-uri viitoare.

Versiunile coupe si cabrio ale generatiei viitoare Seria 6 se vor diferentia radical de stilul actual al modelelor. Seria 6 actuala genereaza pareri impartite datorita spatelui in stilul „Bangle butt”, dar se zvoneste ca varianta redesenata a sesarului va fi un autovehicul „super elegant”.

BMW Seria 6 2011 este putin mai lung si mai lat decat generatia actuala, si dupa cum se vede si in imaginea randata, va avea linii mai agresive si un look mai musculos.

Interiorul a fost redesenat si se spune ca reflecta cateva din elementele de design intalnite la Z4 Roadster; prin urmare ar trebui sa ne asteptam la o consola centrala foarte orientata catre sofer, si la multe elemente sportive.

Din punct de vedere al motorizarii, noua Seria 6 va avea o combinatie de motorizari pe benzina si diesel. Varful de gama va fi modelul 640d, propulsat de motorul diesel N57 turbo cu sase cilindri, ce produce 306 CP.

650i va fi varful de gama, si va fi propulsat de motorul V8 twin-turbo de 4,4 litri.

BMW Motorrad

Comentarii

©2022 BMW BLOG ROMANIA.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

BMW BLOG ROMANIA aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account